Keşke daha önce deseydik nevoşaÖyle deme. Hak yerini bulsun
Ben oy gönderilmiyor zannediyordum.Keşke daha önce deseydik nevoşa
Ben oylarin arttığını farkettim ama soylemek yanlis olur diye seyettimBen oy gönderilmiyor zannediyordum.Yoksa derdim şimdiye
Bak sonra gene dayanamadımBen oylarin arttığını farkettim ama soylemek yanlis olur diye seyettim
Keşke söyleseydin. Yanlış niye olsunBen oylarin arttığını farkettim ama soylemek yanlis olur diye seyettim
Ay evet canom yaaKeşke söyleseydin. Yanlış niye olsun
Herkes gönlünün ekmeğini yerBana kalsa her yerine diskalifiye edildi diye nakış işlerdim. Nevoş yine insafiyetli davranmış
Öyle nevoşumHerkes gönlünün ekmeğini yer
Herkes gönlünün ekmeğini yer
Aynen ya farketmedim az kaldığını bu hafta rezil oldumAma bitmeden günü geldi
Pandemide tarifeyi düşürmüştüm tekrar artırdık
Sen veJenna16 destek oldu atlattım
Sennn artik cok olmaya basladin ağzını topla tamam mi o yuvarlamayida anca burdakilere yutturusun gerizekali yuvarlamanin hamuruna yagli kiyma koymuş nohuttan buyuk yuvarlamis burda millette oy veriyor ben yaotigim hatanın farkindayim ama senin o dilin beni agzina dolayamaz haddini bileceksin ürrumeyeceksin yete senin ettigin hadsiz!Bana kalsa her yerine diskalifiye edildi diye nakış işlerdim. Nevoş yine insafiyetli davranmış
Lütfen haddinizi bilinSennn artik cok olmaya basladin ağzını topla tamam mi o yuvarlamayida anca burdakilere yutturusun gerizekali yuvarlamanin hamuruna yagli kiyma koymuş nohuttan buyuk yuvarlamis burda millette oy veriyor ben yaotigim hatanın farkindayim ama senin o dilin beni agzina dolayamaz haddini bileceksin ürrumeyeceksin yete senin ettigin hadsiz!
Kes sesini emek hırsızı seniiii. Ben yıllardır burda hakkımla yarışıyorum. Senin gibi milletten oy dilenmiyorum.Sennn artik cok olmaya basladin ağzını topla tamam mi o yuvarlamayida anca burdakilere yutturusun gerizekali yuvarlamanin hamuruna yagli kiyma koymuş nohuttan buyuk yuvarlamis burda millette oy veriyor ben yaotigim hatanın farkindayim ama senin o dilin beni agzina dolayamaz haddini bileceksin ürrumeyeceksin yete senin ettigin hadsiz!
Tamam sakin ol canımKes sesini emek hırsızı seniiii. Ben yıllardır burda hakkımla yarışıyorum. Senin gibi milletten oy dilenmiyorum.
Kendime bilmem kaç tane üyelik alıp oy atmıyorum. Hadsiz olan sensin arsız olanda sensin.
Utanmanda mı yok
Çok yanlış bir zamanda gelmişim galibaLütfen haddinizi bilin
Gelip burada emeğe saygısızlık yapamazsınız.
En azından diğer yarışmacılar sizin gibi 2.üyelik alıp kendine oy vermiyor