- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Biri dese inammazdım bir bıraktı başıma bu geldiEvet,sigara çok etkiliyor
Şu milyoncular varya orada fiatları çok uygun oluyor orayada bakabilirsin .İşte o bakır sahanın fiyatını görünce eşim yarışmaya el attı
Önce onun gönlü olsun ben gizli sunum yapicam
Had bakalım kolay gelsin şimdidenYarisma sonucunu giremedim tsrifler paylaşılsın sonra o rüyaya odaklanicam
İyiyim canımcım sağol sen nasılsınHos buldum ablacım nasilsinnn
Biraz vücudu şaşırt ablaDurdu nevoş ya hızlı verdim bir anda 5,5 gitti..
Zaten evdeyim market işi olunca çıkıyorum dışarıya,bağışıklık düşerse feci zaten .
Bir ara yemiyordum resmen ayaklarım tutmadı dengem kayboldu dışarda.
GeçmişteNeeerdaaa
Ne eşler var yaİşte o bakır sahanın fiyatını görünce eşim yarışmaya el attı
Önce onun gönlü olsun ben gizli sunum yapicam
Bende iyiyim abla sağolasınİyiyim canımcım sağol sen nasılsın
Dün gece şerbetli tatlıları gormek istedi bak işte bak böyle birinci olunur diye Kıbrıs tatlısını anlata anlata bitiremediBiri dese inammazdım bir bıraktı başıma bu geldi
Şu milyoncular varya orada fiatları çok uygun oluyor orayada bakabilirsin .
Gizli sunumlarda olacak yani,sayfada görmek isterse peki
Had bakalım kolay gelsin şimdiden
Tarifimi yapamda herkese naber la ....m diye konuya girmek istiyorumGeçmişte
Eşin zamanla kategori önerileri yapmaya başlarDün gece şerbetli tatlıları gormek istedi bak işte bak böyle birinci olunur diye Kıbrıs tatlısını anlata anlata bitiremedi
İlk işim milyonculara gitmek olacak fırsat kolluyorum
Cinsellik topigine girdiğim zaman benim ki de sınır oluyorNe eşler var yaBenimki kk bagımlılığımdan mütevellit sinir oluyor buraya
Bugün sabah başlanmış ve herkes diğerinin çorbasını söylemişTarifimi yapamda herkese naber la ....m diye konuya girmek istiyorum
Beğenmemek mümkün mü zaten hepside birbirindn muhteşem oldular.Dün gece şerbetli tatlıları gormek istedi bak işte bak böyle birinci olunur diye Kıbrıs tatlısını anlata anlata bitiremedi
İlk işim milyonculara gitmek olacak fırsat kolluyorum
Şuan hazırda güveç yemeklerini bekliyo kafasında sunum varmışEşin zamanla kategori önerileri yapmaya başlar
Hoş buldum ❤Hoş eldin nenecim
Hoş buldumHoşgeldin
Ben bi bakayim sayfalara hahahahahBugün sabah başlanmış ve herkes diğerinin çorbasını söylemiş2 kişi kendi çorbasını söylemiş
Ayy abla senin sayende herşeyi kaptımBeğenmemek mümkün mü zaten hepside birbirindn muhteşem oldular.
Orta boy yada biraz daha büyük boyu yeterli gelir yanındada tahta kaşık olacak.
Benimkinin içeriklerle ilgili bi bilgisi yok zavallımınCinsellik topigine girdiğim zaman benim ki de sınır oluyor
Yalan onlar yalan okuma diyo
Kız sen şimdiye kadar neredeydinŞuan hazırda güveç yemeklerini bekliyo kafasında sunum varmış
Ben okuduğum herşeyde onun başında bitiyorumBenimkinin içeriklerle ilgili bi bilgisi yok zavallımın