- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
İnlkarda etmedim ben yaptım ben ettim olduHelâl olsun sana ablam
Antin kuntin değil bu defa, adını bilen pek yok ablamAnnaaaaa değişik bir çorba demek kii
Tam yöresel desene merakla bekliyoruz artıkAntin kuntin değil bu defa, adını bilen pek yok ablam
Evet, öncelerde 1 kere yapılmış ama değer görmemiş. Yine görmez muhtemelen, ama seviyorumOysa en güzel çorbalardan biri
Hiç belliolmaz yasocum öyle düşğnme bileEvet, öncelerde 1 kere yapılmış ama değer görmemiş. Yine görmez muhtemelen, ama seviyorum
Bende nickimi söylemedim bilmiyorNe habarsin nenecim iyimisin
Sen sor anlatırızz geçmiş çorbalaradabak
Aman anlatma herşeyi öyle bilmesin benğm nickimibilmz mesala demedim hiç
Çok şükür iyiyim torunların bir kısmı ev gittiler annemde burdaydi yarın obur kızım gidecekNe habarsin nenecim iyimisin
Sen sor anlatırızz geçmiş çorbalaradabak
Aman anlatma herşeyi öyle bilmesin benğm nickimibilmz mesala demedim hiç
Sendelerd demekk ki ne güszel hep berabercene
Bendeleri 3 kızda sen nasılsın buralar çok soğuk ya her yer buz çöp atmaya indim düşecektimSendelerd demekk ki ne güszel hep berabercene
Başıma geldiği için inanırımBiri dese inammazdım bir bıraktı başıma bu geldi
Şu milyoncular varya orada fiatları çok uygun oluyor orayada bakabilirsin .
Gizli sunumlarda olacak yani,sayfada görmek isterse peki
Had bakalım kolay gelsin şimdiden
Hoş buldum
Bilmesin zaten gerek yok takip eder sonraBende nickimi söylemedim bilmiyor
Bnede iyiyim sağol istanbuldamısın sendeÇok şükür iyiyim torunların bir kısmı ev gittiler annemde burdaydi yarın obur kızım gidecek
Bendeleri 3 kızda sen nasılsın buralar çok soğuk ya her yer buz çöp atmaya indim düşecektim
Yöneticimiz diyor abla dikkat et
Demi bak ne kadar doğruymuş şehir efsanesi değil yaniBaşıma geldiği için inanırım
Yok evdeyimBilmesin zaten gerek yok takip eder sonra
Bnede iyiyim sağol istanbuldamısın sende
Demi bak ne kadar doğruymuş şehir efsanesi değil yani
Malesef canım yerleşik hayata geçince inşallahNerelerdesin sen haşhaşlı çöreğim, ciğerli pilavımtatlılar da göremedim seni, çorbalarda var mısın
Anladım burada zannettimde ondan sordum.Yok evdeyim
Hayırdır canım, taşınma durumu falan mı varMalesef canım yerleşik hayata geçince inşallah
Dün etiket yapamadımGeldim kör misin
Geldim ablacım
Hoş buldum ablamDün etiket yapamadımHerkes banlı dedi
Hoş geldin