Senin çorbanın adı bugün geçmişTarifi paylaşınca surekli oyle hitap ederim artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin çorbanın adı bugün geçmişTarifi paylaşınca surekli oyle hitap ederim artik
Oooo süpermişEn korktuğum sunum zaten ama onu eşim ben hallederim dedi
O düşünsün
Gugul amcadan sunum bulduk eşimin en beğendigi sunumu seçtikTüuo belli gugulll amcaya tarifinin adını verip sunumalrı dyecen şakkkk diye karşına çıkacak
Ayyy abla çok fenaydıSelam hoş gldin
Muhteşem ötesisiydik yahu öyle demeee deme
Şehrşye çorbalarımmm benimmm
Ders çalışmaya başlamışsınGugul amcadan sunum bulduk eşimin en beğendigi sunumu seçtik
Sırf gidip kap kaçak almayayim diye seçti biliyorum ama ses cikartmiyorum
Rüyamda çorba kaselerini seciyordumDers çalışmaya başlamışsın
Çok şükürİyiyim çok şükür
2-3 gün yapılıyormuş buda kahvaltı filanda yok yemekte yok bunda 3 ara öğün var sadece meyve yanındada kuru yemş filan yiyorsun.Maşaallah ablam süpersinAma dikkat et
Artur sonra kızmasın
Ooooo sende artık bizden olmuşsunÇok sevindimRüyamda çorba kaselerini seciyordum
Geldim geldim
Çok gzüel görseller var orada,bakır sahan süper aklında olsun yanındada dekorlar filanGugul amcadan sunum bulduk eşimin en beğendigi sunumu seçtik
Sırf gidip kap kaçak almayayim diye seçti biliyorum ama ses cikartmiyorum
Abla aslında çok fazlan yok.Bu kadar zorlamasan mıTandiyon falan sıkıntı olmasın. Havalarda soğukBağışıklığın çok düşmesin2-3 gün yapılıyormuş buda kahvaltı filanda yok yemekte yok bunda 3 ara öğün var sadece meyve yanındada kuru yemş filan yiyorsun.
Valla duysa kızar nağıyon sen diye arada fırçalıyor zaten yeter atık diye.
Artık rüyalaeda çorbalarda yarışıyorRüyamda çorba kaselerini seciyordum
Evet,sigara çok etkiliyorNeler yaptım varya faydasıda çok olmadı,açlık otu varmış onu aldım fena değildi.
Kayısı çayı içiyorum yiyorum kendisini en son rezene yaptım oda fayda etmedi,diyetisten diyr ki 3 gğnden sonrası için kabızlık deriz diyor.Sigarada yok ya şimdi oda çok etkiledi içip giderdim hemen
Yap diyoruz işteBeni beni bihterini
İşte o bakır sahanın fiyatını görünce eşim yarışmaya el attıÇok gzüel görseller var orada,bakır sahan süper aklında olsun yanındada dekorlar filan
Yarisma sonucunu giremedim tsrifler paylaşılsın sonra o rüyaya odaklanicamArtık rüyalaeda çorbalarda yarışıyor
Durdu nevoş ya hızlı verdim bir anda 5,5 gitti..Abla aslında çok fazlan yok.Bu kadar zorlamasan mıTandiyon falan sıkıntı olmasın. Havalarda soğukBağışıklığın çok düşmesin
NeeerdaaaSenin çorbanın adı bugün geçmiş
Hos buldum ablacım nasilsinnnSelam hoş gldin