Öyle her şeyi söylemeBen okuduğum herşeyde onun başında bitiyorum
O zaman anlıyor ki bu kulüp onun sonu olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle her şeyi söylemeBen okuduğum herşeyde onun başında bitiyorum
Gizliden takip ettim sizi tüm aileyi arkama aldım geldimKız sen şimdiye kadar neredeydin
Bu yüzden bende akşamalrı ve hafta sonu gelmiyorum ya sinir etmişti beni gelmiyorum o yüzden alıştım artık yaa sorun olmuyor.Ne eşler var ya Benimki kk bagımlılığımdan mütevellit sinir oluyor buraya
Hep iyi ol canımcımBende iyiyim abla sağolasın
Ahhh bide adını bulbilsemmTarifimi yapamda herkese naber la ....m diye konuya girmek istiyorum
Görüyorum zten seni oradaCinsellik topigine girdiğim zaman benim ki de sınır oluyor
Yalan onlar yalan okuma diyo
VallaahamıııBugün sabah başlanmış ve herkes diğerinin çorbasını söylemiş2 kişi kendi çorbasını söylemiş
Kocayla kk dedikodusu heeBen okuduğum herşeyde onun başında bitiyorum
Geçen banlandim adam buranın kıymetini anladı çeneni kapat,uslu dur diyoKocayla kk dedikodusu hee
Hoş geldinGizliden takip ettim sizi tüm aileyi arkama aldım geldim
Enerjini burda atamayınca adama sardın tabiGeçen banlandim adam buranın kıymetini anladı çeneni kapat,uslu dur diyo
Ne habarsin nenecim iyimisinHoş buldum ❤
Sen sor anlatırızz geçmiş çorbalaradabakAyy abla senin sayende herşeyi kaptım
Hepsini not Alicam
Aman anlatma herşeyi öyle bilmesin benğm nickimibilmz mesala demedim hiçBen okuduğum herşeyde onun başında bitiyorum
Benimkini söyleyen olmadıBugün sabah başlanmış ve herkes diğerinin çorbasını söylemiş2 kişi kendi çorbasını söylemiş
Bu bişeymi ben ilk yıl ban aldığımda 4 gün aldım wifi'den bile giriş yapamamaıştım söylemesi ayıp 38 kere mapısa girdimGeçen banlandim adam buranın kıymetini anladı çeneni kapat,uslu dur diyo
Hepimizin yerine mapıs yattın ablamBu bişeymi ben ilk yıl ban aldığımda 4 gün aldım wifi'den bile giriş yapamamaıştım söylemesi ayıp 38 kere mapısa girdim
Akıllarına gelmemiştirBenimkini söyleyen olmadı
Çok şükür iyiyim torunların bir kısmı ev gittiler annemde burdaydi yarın obur kızım gidecek eveNe habarsin nenecim iyimisin
Sen sor anlatırızz geçmiş çorbalaradabak
Aman anlatma herşeyi öyle bilmesin benğm nickimibilmz mesala demedim hiç
Burada rekor bende yasocum bileğimin hakkıyla aldımHepimizin yerine mapıs yattın ablam
Gelmeyecekte elticimAkıllarına gelmemiştir
Sendelerd demekk ki ne güszel hep beraberceneÇok şükür iyiyim torunların bir kısmı ev gittiler annemde burdaydi yarın obur kızım gidecek eve
Helâl olsun sana ablamBurada rekor bende yasocum bileğimin hakkıyla aldım
Annaaaaa değişik bir çorba demek kiiGelmeyecekte elticim
Oysa en güzel çorbalardan biriGelmeyecekte elticim