Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız adaşım:anne::anne: sarılık testiniz nasıl çıktı 🥰
İyişyz adaşımm sen nasılsınn🌹🥰🥰 sarılık degerleri ikisininde normal sınırlarda cıktı cok sukur ama yınede 2 hafta gözle takıp et sararma falan gorursen hemen getır dedi doktoe inşallah sararma falan olmadan atlatırız bu surecıde🤲🏻🤗

Nevoşummm:KK74: iyiyim fakat uykusuzum 2-3 gündür 2-3 saat max uyuyabiliyorum kızların biri gece canlanıyor👀 onun haricinde kızlar da iyi şükür nevoş em mama ye yat haytları cok aktıvıteli😁😁
Maşaallah canım🥰😍
O bir süte devam ediyor🤷🏻‍♀️Bir gece biri uyur bir gece biri😁Nöbetleşe anneyi uyutmama operasyonu😁

İyişyz adaşımm sen nasılsınn🌹🥰🥰 sarılık degerleri ikisininde normal sınırlarda cıktı cok sukur ama yınede 2 hafta gözle takıp et sararma falan gorursen hemen getır dedi doktoe inşallah sararma falan olmadan atlatırız bu surecıde🤲🏻🤗
Oy maşallah maşallah prenseslere. İnşallah normal devam eder. Sağlıcakla büyüsünler 🤩🤩

Bende iyiyim şükür 🥰 ❤️

Maşaallah canım🥰😍
O bir süte devam ediyor🤷🏻‍♀️Bir gece biri uyur bir gece biri😁Nöbetleşe anneyi uyutmama operasyonu😁
Aynen oyle nevosum hele bazen ikisi bir bayrakları acıyor o zaman napacagımızı sasırıyoruz hangısını emzırsem hangısını beslesem bilemiyorum🙈🙈

Rabbim kolaylık versin🤗🥰Yardım ediyorlar mı🤗Eşin,annen,kayınvaliden😊
Amin nevoşum 🥰 evet evet annemde kayınvalidemde bizde kalıyor eşimde mama falan hazırlıyo😁 cok sukur iyiki onlar var bazen ne yapacagımı sasırıyorum en azından onlar olaya mudahale ediyor yapılacaklarınfalan ayarlıyorlar iyi oluyor 🤗

X