- 8 Haziran 2013
- 56.291
- 149.442
Bakır şart değil elde ne varsa oBakırımız bile yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakır şart değil elde ne varsa oBakırımız bile yok
O zaman emzirme sıkıntı olmazBiri diğerini oyalar sen diğerini emzirirsin.Emzirme büyük rahatlık.Mama işi gece falan zor.Düşün ben tek başıma idare ettim.1-2 ay geçsin sende yoluna sokarsınAmin nevoşum evet evet annemde kayınvalidemde bizde kalıyor eşimde mama falan hazırlıyo cok sukur iyiki onlar var bazen ne yapacagımı sasırıyorum en azından onlar olaya mudahale ediyor yapılacaklarınfalan ayarlıyorlar iyi oluyor
Çorba koyacak yokNeeeeyyy sende mi yok nevoş
Bu şart değil diyenlerin de maşallah 7500 çeşit bakırı varJOYz yerine belirtmek istedim
Belki aldı. Siparişini bekliyor. Nerden bilelimSende var galiba
Var bi lokumluk yaSende var galiba
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
OlabilirBelki aldı. Siparişini bekliyor. Nerden bilelim
Zeki insanın hali başkaBelki aldı. Siparişini bekliyor. Nerden bilelim
Sen de sağol aşkom
Bu taş bana iyi bir tencerem varBu şart değil diyenlerin de maşallah 7500 çeşit bakırı var
Ben hiç diyo muyum şart değil diye
Ay inşallah nevoşum bende alışırım suan bazen kendimi yetersiz hissediyorum yetişemiyorum gibi cunku aynen emzirme işi anneler oldugu için rahat oluyor şükürO zaman emzirme sıkıntı olmazBiri diğerini oyalar sen diğerini emzirirsin.Emzirme büyük rahatlık.Mama işi gece falan zor.Düşün ben tek başıma idare ettim.1-2 ay geçsin sende yoluna sokarsın
Margaret in bakır tabağı ha geldi ha gelecek derken yarışma bitmişti. Onun gibi olmasın da dikkat etZeki insanın hali başka
Hımmm şu mesele sen bi firdevse sor o biyerlerden bulur annenin antikalarını cıkarıp cıkarıp kullanıyor ya nevosÇorba koyacak yok
Benim var mı o da yook işteBu taş bana iyi bir tencerem var
Rabbim dağına göre kar verirmiş.Dağ kuvvetli demekAy inşallah nevoşum bende alışırım suan bazen kendimi yetersiz hissediyorum yetişemiyorum gibi cunku aynen emzirme işi anneler oldugu için rahat oluyor şükür