- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Benim de ücretsiz iznin ilk günüOkulun ilk günü
Günaydınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ücretsiz iznin ilk günüOkulun ilk günü
Günaydınnnn
Öksürük kesilmişti artık,bu ya terlediğimden yada diğeri olabilir bilmiyorum artık.
Dün ilk denediğim spor vardı eklemler acıyor bide kardio yapmıştım.
Sağol canısı teşekkürler.
Epeydir yoktu öksürürk çok rahattım hatta dediğin gibi onunda etksi olabilir artık.O da olabilir ama sigarayı bırakınca öksürük uzun süre kalıyor, çok geçmiş olsun
Herşeyi değişikBayılırım varya şırdanı ble lk defa mersinde yedim değişitkti.
Dün birde kardio yaptım hareketn biriniilk defa denedimihep terliyorum su gibi oluyorum belki ondan oldu diğeriyse artık bilmiyorum .
Günooooo okul başladı. Ben ne öğretmeniydim yaa, onu bile unuttum.
Kesin ondanEpeydir yoktu öksürürk çok rahattım hatta dediğin gibi onunda etksi olabilir artık.
Ben iyiyim, sen nasılsın aşkom?Nasılsınız gençler
Bende iyiyim aşkom yeni geldim yemek hazırlıyorumBen iyiyim, sen nasılsın aşkom?
Hadi ya ben de paçalara yapışan cocuklar olmayınca daha kolay yapılır diye düşündümDaha zor oluyor
İş bitseHadi ya ben de paçalara yapışan cocuklar olmayınca daha kolay yapılır diye düşündüm
Abla bebesiz daha zorDaha zor oluyor
Tamam işte gelince çorba içer sıcak sıcak yavrucaklarİş bitse
Onlar gidince ev toparlama sonra gelecekler yemek hazır olmalıGidip okuldan alma yetişmek zor
Yalnız değilsin biri 4 yaşında biri 4 aylık analık iznim bitti ücretsize ayrıldım artık ben de evdeyimGünaydınnn bi okulsuz benim zaarbiri karnimda biri beşiğinde
Benim çocuklar alışkın 9 yıldır sunum yapıyorumSes etmez beklerlerAma hafta içi milyon parçaya bölünüyorum.Belki çorba sunumu kolay yapılır.Ama her tarif öyle olmuyor.Sunum çok oyalıyor.Abla bebesiz daha zor
Çocuklar var diye acele eder halledersin yoksa düşün düşün yap falan uğraştırıcı oluyo