- 13 Eylül 2015
- 21.847
- 68.657
Çok gecmiş olsun, bunu diyen cok olmustur ama canlarınız sag ya, gerisi bir sekilde yoluna girecek, bundan emin olun.Sehır degistirecekmıssınız, bu, sureci kolaylaştıracak. Allah sıze ve tüm kardeslerimize hayırlı kapılar acsın, işleriniz su gibi aksın gitsin, kolay düzen kurmayı nasip etsin inşallahİyi değilimEvlerin hasar tespiti yapılıyor. Bizim henüz yapılmadı. Ama oturduğum semtin %80 %90 u yıkılacak
Hiç kimsenin bir şeyi kalmadı.
Diyeceksiniz canınız sağ
Ama hiçbir şeyimiz kalmadı ve evimin kredi borcu var.
Biran korktum. Hemen TV yi açtım korkuyla. Ama şükür yok. Nette ilerde Bingöl ve Hatay da bekleniyor diye okudum ama ne derece doğru bilmiyorum.Kizlar haberlerde gordum hatayda yine mi deprem olmus?
Çok şükür Bonus canım ,iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?Jenna16 göremedim seni iyi misin?
Aynıyız hepimiz canım. Akışta hep görmeye alışmışım bi an gözüm aradıÇok şükür Bonus canım ,iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın?
Ne yerdeyiz ne gökte,odaklanamıyorum pek bir şeye hepimiz gibi,arada gelip gidiyorum,geçecek inşallah, atlatacağiz hep birlikteAynıyız hepimiz canım. Akışta hep görmeye alışmışım bi an gözüm aradı
Ne yerdeyiz ne gökte,odaklanamıyorum pek bir şeye hepimiz gibi,arada gelip gidiyorum,geçecek inşallah, atlatacağiz hep birlikte
Biran korktum. Hemen TV yi açtım korkuyla. Ama şükür yok. Nette ilerde Bingöl ve Hatay da bekleniyor diye okudum ama ne derece doğru bilmiyorum.
Canım sallantı hiç kesilmiyor zatenBen de burda gordum
Allah'ım korusun inşallah ablaCanım sallandı hiç kesilmiyor zaten
Bir yıl olabilirmişAllah'ım korusun inşallah ablanekadar sürecek bu böyle ya
Ama niyeki ya ofBir yıl olabilirmiş
İnşallah canımAma niyeki ya ofİnşallah okadar sürmez herşeyi Rabbim bilir inşallah biter inşallah
en az 1 yıl dediler ilk günden uzmanlarAllah'ım korusun inşallah ablanekadar sürecek bu böyle ya
İnşallah okadar sürmez canım Rabbim büyük inşallahen az 1 yıl dediler ilk günden uzmanlar
Rabbim duyurmasın yoksa az az olması iyi. oradaki enerji boşalıyor çünkü. fay hattını rahatlatıyor.İnşallah okadar sürmez canım Rabbim büyük inşallah
Canım ablam Allah'a emanet olun inşallahİnşallah canım
İnşallah nasil hayırlı ise öyle olsun canım geçip gitsinde deprem tamamiyleRabbim duyurmasın yoksa az az olması iyi. oradaki enerji boşalıyor çünkü. fay hattını rahatlatıyor.
Amin canım Allah razı olsunCanım ablam Allah'a emanet olun inşallahbiran önce ordan çıkın butaraflara gelin,hep duamdasiniz hatim yapıyoruz annemler ile hem sağ kalanlar için hem vefat edenler için Rabbim tez vakitte bugünleri sağ salim atlatmayi nasip etsin