Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Ah ya zaten terik üstündesiniz haklı olarak her sarsıntıda yuregınız agzınıza gelıyordur hep akrabalarsınız ama dimi nevos evde, kızlar nasıl onlar içinde sınavda ıkıncı donem konularından sorumlunolmayacak gibi nişey okumustum dun dogru mu ki

Evet teyzem, yengem, kuzenlerim. Aslında ortam çok iyiAma keşke böyle toplanmasaydık.

Benim eşim bugün döndü anneannesi ve ablasıyla birlikte.Adam o şiddeti yaşamamasına rağmen şekli,şemali bakışları değişmiş.Traktörün römorkuna soba kurmuşlar.Ama orada da 5 olan depremi duymuş hiç yatamamış.Görümcemin hali içler acısı titreyip duruyor.Bayıldı kızcağız.2. De 60 kişi köy evindeydik duydum ayakkabıları dışarı fırlattım koştum yer yarılacak sandım diyor.Çatısı tepelerine çökmüş.Köyde asfaltta derin yarıklar var eşim çekmiş.
Allah herkesin yardımcısı olsun Rabbim yaşatmasın bi daha inşallah.

Merhaba kizlar.bu gun nasilsiniz nevos,yorgun abla ve digerleri?
İyi değilim Evlerin hasar tespiti yapılıyor. Bizim henüz yapılmadı. Ama oturduğum semtin %80 %90 u yıkılacak
Hiç kimsenin bir şeyi kalmadı.
Diyeceksiniz canınız sağ
Ama hiçbir şeyimiz kalmadı ve evimin kredi borcu var.

Çok üzgünüm nevoş
Ama şöyle düşün enkaz altında kalabilirdiniz. Biriniz dışarda biriniz enkaz altında kalabilirdi.
Allah korumuş Hepsinin telafisi olur, zor olur, sabır ister ama iyi kötü olur.
Çok şükür

Nevoş bugün sana yazdım daha önce. Kredinin borcu silinir büyük ihtimalle sigorta olduğu için.

Dogru diyosun tabi nevo bize soylemek kolay yasayana zor elbet.ama canonun da soyledigi gibi her seyin telafisi olur canin olmaz.yine de bu gununuze cok Sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…