CanımsınAmin aşkom, canımın iciiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımsınAmin aşkom, canımın iciiii
Sen de benim canımsınCanımsın
Yorumların hepsini okuyamadım. Eşin nereye gitti?Allah razı olsun canım benim inşallah
Çok şükür kuzum, iyileşiyorum her gecen günsen nasılsın?Jenna16 kuzum sen nasılsın iyimisin toparlandın mi
Allah yardimcınız olsun sağlık versin insallah nevroşumm olacak yavas yavasKardeşim gitti. Ev ayarlayacak. Ayarlayınca geçici bir süreliğine bizde ev tutacağız. Ama hiçbir şeyimiz yok gibi
Bakacağız artık.
Burada görevde canım karakolda sandalye üstünde uyuyorYorumların hepsini okuyamadım. Eşin nereye gitti?
Allah yardımcıları olsun. Burdan da personel gidiyor. 3 ay olmak üzereBurada görevde canım karakolda sandalye üstünde uyuyor
Şükür kuzum nasıl olunursa işte , dahada iyi ol inşallah fıstığımÇok şükür kuzum, iyileşiyorum her gecen günsen nasılsın?
Hep beraber inşallah kuzuuuumŞükür kuzum nasıl olunursa işte , dahada iyi ol inşallah fıstığım
Allah yardımcısı olsun.Burada görevde canım karakolda sandalye üstünde uyuyor
Allah yardımcınız olsun. Okul ne durumda, hasar var mı orada da, belli mi? Aynı yerde mi kalacaksınız, gitmeyi düşünüyor musunuz siz de?Gaziantep merkezdeyiz. Çok şükür iyiyiz. Eşimin köyündeyiz günlerdir. İdare ediyoruz.
İyi ki yaptırmış sını Nevoş.Deprem sigortamız var canım
Her şey daha da toparlayacak güzel olacak inşallahÇok şükür kuzum, iyileşiyorum her gecen günsen nasılsın?
Amin canım, insallahHer şey daha da toparlayacak güzel olacak inşallah
Rabbim yardımcıları olsunAllah yardımcıları olsun. Burdan da personel gidiyor. 3 ay olmak üzere
Kredi borcu var canım ondan banka hep yıl yapılmasını istiyor. Ama ne öder bilmiyoruz.Allah yardımcınız olsun. Okul ne durumda, hasar var mı orada da, belli mi? Aynı yerde mi kalacaksınız, gitmeyi düşünüyor musunuz siz de?
İyi ki yaptırmış sını Nevoş.
Amin inşallahAllah yardımcısı olsun.
AminRabbim yardımcıları olsun
İdare eder canım. Şu sarsıntılar bitse rahatlayacağız. Gece iki defa çığlık çığlığa uandık. Hergün başka biri panik yapıp bağırıyor. Sonra sakinleşmek süreciEvde 20 kişiyiz.Nevreste nevoşum nasılsınız var mı bir gelişme gitmw ile alakalı, balıkesir düşünürseniz de eger kapım her daim acık suan nasıl durumunuz