Böbrekler patlak verdi Cancağzım, dünyaya gelmemi sorgulattı resmen.Ne oldu cancağızım?
Çok geçmiş olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun
Allah razı olsun canlar.Rabbim beterinden korusun inşallah canım yasom, caniniz sagolsun
Gecmis olsun canim benimAllah razı olsun canlar.
Ah canım benim geçmiş olsunBebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.
Ağır enfeksiyon ve bakteri varmış. Böbreklerim bitirdi beni, kum çıkışı tıkamış. Nefes alamıyorum.
Ama inan üzülmedim, üzülmekten utandım resmen diyebilirim.
Çok geçmiş olsun cancağızımBöbrekler patlak verdi Cancağzım, dünyaya gelmemi sorgulattı resmen.
Ah canım benim geçmiş olsun
Sağolun canlarÇok geçmiş olsun cancağızım
Yemiyor mu?
Dün hicbirsey yemediYemiyor mu?
Güçten düşecek, zaten rahatsız.
Nevreste elticim, çocukların için ye canım. Senin onlara güç olman lazım şu anda.
Hepten hasta olacakDün hicbirsey yemediaz önce yedi ama midem bulaniyo diyo şekeri düşecek
Böyle olmaz ki, nasıl duracak ayaktaDün hicbirsey yemediaz önce yedi ama midem bulaniyo diyo şekeri düşecek
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarınıza sağlıklı, uzun ömürler versin. Çok büyük geçmiş olsun hepinizeEşimin teyzesi, teyzesinin oğlu enkaz altından çıkardılar. Vefat ettiler.
Halasının oğlu ve ailesi hala enkaz altında
Halimize şükür
Evet ondan korkuyorum, zaten ağrısı vardıHepten hasta olacak
Allahım yardımcısı olsunEvet ondan korkuyorum, zaten ağrısı vardıtansiyonu düşer şekeri düşer
Çocukların ihtiyacı var nevosaBöyle olmaz ki, nasıl duracak ayakta
Amiiinn canom inş, toparlanma dayanma gücü versin inş hemenAllahım yardımcısı olsun
Amin inşallah canımAmiiinn canom inş, toparlanma dayanma gücü versin inş hemen
Onlara bir şey olmasınOnlarin da ev umrunda değildir inan bak siz yanlarindasiniz ya asil onemli olan o
İnan çok üzüldüm ağlıyorumBebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.
Ağır enfeksiyon ve bakteri varmış. Böbreklerim bitirdi beni, kum çıkışı tıkamış. Nefes alamıyorum.
Ama inan üzülmedim, üzülmekten utandım resmen diyebilirim.