Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Kuzum benim 😘bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi☹️
Nevreste Nevreste abla C A N O C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz☹️
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos☹️
Çok şükür biz iyiyiz canım. Sizede çok geçmiş olsun. O hissiyat bile yetiyor insana. Birde oradaki insanları düşünmek lazım 🥺Rabbim yardımcıları olsun
Şırnak'tayız. Orda 7 oluyorsa burda 5 şiddetinde hissediyoruz 😶
Eşimin arkadaşının babasının evi yıkılmış Kahramanmaraş'ta. Haber alınamıyor.
Çok zor Allah yardımcıları olsun

Kuzum benim 😘bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi☹️
Nevreste Nevreste abla C A N O C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz☹️
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos☹️
Perimm cok geçmiş olsunn😔

Çok şükür biz iyiyiz canım. Sizede çok geçmiş olsun. O hissiyat bile yetiyor insana. Birde oradaki insanları düşünmek lazım 🥺Rabbim yardımcıları olsun

Şırnak'tayız. Orda 7 oluyorsa burda 5 şiddetinde hissediyoruz 😶
Eşimin arkadaşının babasının evi yıkılmış Kahramanmaraş'ta. Haber alınamıyor.
Çok zor Allah yardımcıları olsun
Merhaba, mesajinizi tesaduf gordum. Sirnakta hasar yok degil mi? Esim orada da.İyi ama yine de oranin durumunu merak ediyorum.

Hayattayız çok şükür ama iyi değiliz🥺
Zor çok zor Rabbim yardımcınız olsun abla🤲☹️ Ne denir ne yapılır bilmiyorum insan kalıyor öylece☹️.Bizde burda uyumadık sürekli haberleri izledim sabaha kadar aklimdaydiniz .Hava soğuk bir yandan Allah'ım herkesin yardımcısı olsun☹️ .Cok şükür iyisiniz herşey geçecek inşallah 🤲 ☹️.

Zor çok zor Rabbim yardımcınız olsun abla🤲☹️ Ne denir ne yapılır bilmiyorum insan kalıyor öylece☹️.Bizde burda uyumadık sürekli haberleri izledim sabaha kadar aklimdaydiniz .Hava soğuk bir yandan Allah'ım herkesin yardımcısı olsun☹️ .Cok şükür iyisiniz herşey geçecek inşallah 🤲 ☹️.
Allah razı olsun 🤲

X