En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Kuzum benim 😘bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi☹️
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz☹️
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos☹️
Çok şükür biz iyiyiz canım. Sizede çok geçmiş olsun. O hissiyat bile yetiyor insana. Birde oradaki insanları düşünmek lazım 🥺Rabbim yardımcıları olsun
Şırnak'tayız. Orda 7 oluyorsa burda 5 şiddetinde hissediyoruz 😶
Eşimin arkadaşının babasının evi yıkılmış Kahramanmaraş'ta. Haber alınamıyor.
Çok zor Allah yardımcıları olsun

Çok kötü oldu orasiya nasıl iyi olsun psikolojileri zaten☹️ Allahim yardimcilari olsun çok zor çok kötü☹️
Cok cok gecmiş olsun pericim şükür iyisinşz sizde🙏🏼🙏🏼

Geldi canım şimdi taktım şarja sular çamur gibi akıyor🥺
Ah ah abla ya😕 evlere girmeyın yinede ne olur be olmaz acil ihtiyacları alıp cıkın of cok zor cok allah yardımcınız olsun🙏🏼

Ben de hiç birinizin numarası yok ya buradan beklemek o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun benim kuzenimin çocuğu şuan Hatay'daki öyle resimler atıyor ki çok kotuyum
Net sıkıntılı yoksa görseniz evimin halini🥺

Kuzum benim 😘bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi☹️
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz☹️
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos☹️
Perimm cok geçmiş olsunn😔

Sen de iyi ki varsın, iyi ki varsınız. Yemek yerken, yatarken bile suçlu hissediyor insan kendini, o şartlar altında olanlar varken diye.
Etiket edip soramıyor da insan, durum malum.🤦🏻‍♀️
İki gündür yemek yemiyorum psikolojim iyi değil 🥺
Yine halimize şükür 🥺

İki gündür yemek yemiyorum psikolojim iyi değil 🥺
Yine halimize şükür 🥺
cocuklarin icin auakta durman lazim nevo ... ayakta durman icin de zor da olsa 2 lokma ayakta duracak kadar ye lutfen 🤲🏻

Çok şükür biz iyiyiz canım. Sizede çok geçmiş olsun. O hissiyat bile yetiyor insana. Birde oradaki insanları düşünmek lazım 🥺Rabbim yardımcıları olsun

Şırnak'tayız. Orda 7 oluyorsa burda 5 şiddetinde hissediyoruz 😶
Eşimin arkadaşının babasının evi yıkılmış Kahramanmaraş'ta. Haber alınamıyor.
Çok zor Allah yardımcıları olsun
Merhaba, mesajinizi tesaduf gordum. Sirnakta hasar yok degil mi? Esim orada da.İyi ama yine de oranin durumunu merak ediyorum.

Merhaba, mesajinizi tesaduf gordum. Sirnakta hasar yok degil mi? Esim orada da.İyi ama yine de oranin durumunu merak ediyorum.
Çok şükür canım gözün arkada kalmasın. Burda yıkım vs yok. Sadece sarsıntı oldu haliyle. İçin rahat olsun.

Hayattayız çok şükür ama iyi değiliz🥺
Zor çok zor Rabbim yardımcınız olsun abla🤲☹️ Ne denir ne yapılır bilmiyorum insan kalıyor öylece☹️.Bizde burda uyumadık sürekli haberleri izledim sabaha kadar aklimdaydiniz .Hava soğuk bir yandan Allah'ım herkesin yardımcısı olsun☹️ .Cok şükür iyisiniz herşey geçecek inşallah 🤲 ☹️.

Zor çok zor Rabbim yardımcınız olsun abla🤲☹️ Ne denir ne yapılır bilmiyorum insan kalıyor öylece☹️.Bizde burda uyumadık sürekli haberleri izledim sabaha kadar aklimdaydiniz .Hava soğuk bir yandan Allah'ım herkesin yardımcısı olsun☹️ .Cok şükür iyisiniz herşey geçecek inşallah 🤲 ☹️.
Allah razı olsun 🤲

Back