- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
allah bir daha böyle felaketler yasatmasinyorgun anneanne Adıyaman'da ,o da iyidir inşallah, ne zor bir gün bu ya
Ev giremiyoruz hasarlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah bir daha böyle felaketler yasatmasinyorgun anneanne Adıyaman'da ,o da iyidir inşallah, ne zor bir gün bu ya
Amin,çok şükür canınız sağ ,her şey zamanla hallolur insallahallah bir daha böyle felaketler yasatmasin
Ev giremiyoruz hasarlı
Çok şükür canınız sağ abla. Rabbim korusunallah bir daha böyle felaketler yasatmasin
Ev giremiyoruz hasarlı
Şarjı azmış. Şu an iyiler. Sana da çok geçmiş olsun abla.Nevreste nasılsın iyisindir inşallah
sadece 1 kisoden haber alinamadi umarim iyidir telefoninj unutmustur evindeKizlar merhaba nasilsiniz?biliyosunuz pek giremiyorum ama dunden beri diken ustundeyim haberleri izliyorum.Allah yardimciniz olsundeprem bolgesinde olan arkadaslar nasillar haberi olan var mi?
Allah yardimcilari olsun.kim?kanka taniyo muyum?sadece 1 kisoden haber alinamadi umarim iyidir telefoninj unutmustur evinde
Aa evet biliyorum.insallah iyidir bi sorun yokturHAbibte yi biliyorsun sanirim
gecmis olsun ablacimNevreste nasılsın iyisindir inşallah
Abla gecmis olsunallah bir daha böyle felaketler yasatmasin
Ev giremiyoruz hasarlı
Onlar iyi ailesi ile dışarda başka yerdeler,evleri hasarlı girilmiyorNevreste size de gecmis olsun canim.hepiniz iyi misiniz cocuklarin nasillar?
Cok zor durum ya.canlari sag ya mal mulk yapilir yeniden olsunOnlar iyi ailesi ile dışarda başka yerdeler,evleri hasarlı girilmiyor
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun gül goncamallah bir daha böyle felaketler yasatmasin
Ev giremiyoruz hasarlı
Kuzum benim bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin miPeristen haber var mı canlar Blue_Peri
Tabi ki öyle canım önce can sağlığıCok zor durum ya.canlari sag ya mal mulk yapilir yeniden olsun
Geçmiş olsun ablacımallah bir daha böyle felaketler yasatmasin
Ev giremiyoruz hasarlı
Abla çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesinallah bir daha böyle felaketler yasatmasin
Ev giremiyoruz hasarlı
Size de geçmiş olsun kuzumKuzum benim bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi
Nevreste abla C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos