Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba nasilsiniz?biliyosunuz pek giremiyorum ama dunden beri diken ustundeyim haberleri izliyorum.Allah yardimciniz olsun😔deprem bolgesinde olan arkadaslar nasillar haberi olan var mi?
sadece 1 kisoden haber alinamadi umarim iyidir telefoninj unutmustur evinde :KK43:

Peristen haber var mı canlar 🥺 Blue_Peri Blue_Peri
Kuzum benim 😘bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi☹️
Nevreste Nevreste abla C A N O C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz☹️
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos☹️

Kuzum benim 😘bizde hissettik nisa çok korktu ya çok etkilendi ,haberlere bakıyorduk 2. Depremi hissettik biz. Kuşu almış eline anne çıkalım diye bir panikledi çocuk. Çıktık dışarıya arkadaşın arabasında bekledik biraz.sen nasılsın kuzum hangi sehirdeydin hissettin mi☹️
Nevreste Nevreste abla C A N O C A N O aklım sizdeydi nasılsınız iyimisiniz☹️
Ne SMS ne aramak için TL bişey yoktu atılmadı, yeni yaptım girebildim buraya da yoksa arayacaktım seni Nevos☹️
Size de geçmiş olsun kuzum🥺

X