Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Geçer ablam oda geçer biz bile nasıl etkilendik hala sallanıyor gibi benim bile bedenim.Belki zaman alacak ama geçecek inşallah hepsi 😘😘dinlen bol bol .Eşya yardımı falan da yapilcakmis abla yavaş yavaş herşey tamamlanır,yeniden güzel başlangiclar yapmanın zamanı 🤩😘😘
Canım başta takıyordum. Şimdi hiçbir şey umrumda değil🥰🤲Eşyada yatacak bir yatak olsun yeter. Annemde alabilir. Çok mühim değil. İki yıl sonra her şey çok güzel olacak inanıyorum. Canımız sağ ya🥰🤲
Korkumdan geçer elbet🥺

Canım başta takıyordum. Şimdi hiçbir şey umrumda değil🥰🤲Eşyada yatacak bir yatak olsun yeter. Annemde alabilir. Çok mühim değil. İki yıl sonra her şey çok güzel olacak inanıyorum. Canımız sağ ya🥰🤲
Korkumdan geçer elbet🥺
Çocuklar nasıl Nevoş, Onlara da iyi gelmiştir değil mi? Eşin başta istememiştim ama şimdi sizi rahat bilirse içi daha rahat olur.
Bu mesajı okuyunca hem sevindim, hem de biraz buruk oldum. Sizin imkanınız vardı gittiniz, geride kalanlar da hayatı düzelse, biraz rahatlasa keşke🤲

Çocuklar nasıl Nevoş, Onlara da iyi gelmiştir değil mi? Eşin başta istememiştim ama şimdi sizi rahat bilirse içi daha rahat olur.
Bu mesajı okuyunca hem sevindim, hem de biraz buruk oldum. Sizin imkanınız vardı gittiniz, geride kalanlar da hayatı düzelse, biraz rahatlasa keşke🤲
Çocuklar iyi canım yerimiz çok güzel. Burada insanlar çok iyi🥰Allah razı olsun herkes yardımcı oluyor.
Canım Malatyada kimse kalmadı🤷Dün GSM operatörü e bakılmış. Sadece 52.000 kişi orada yaşıyor görünüyormuş. Benim tanıdığım kimse kalmadı. Kayınvalidem ile görümcem oradalar. Onlarda bahçedeki evimiz çok iyi durumda. Bizim orada kalmama sebebimiz eğitim.
Çocuğu okula giden kimse kalmadı orada🤷
Bende annem olmasa çıkamadım. Maddi olarak gücüm bir süre yetmezdi🥺

Çocuklar iyi canım yerimiz çok güzel. Burada insanlar çok iyi🥰Allah razı olsun herkes yardımcı oluyor.
Canım Malatyada kimse kalmadı🤷Dün GSM operatörü e bakılmış. Sadece 52.000 kişi orada yaşıyor görünüyormuş. Benim tanıdığım kimse kalmadı. Kayınvalidem ile görümcem oradalar. Onlarda bahçedeki evimiz çok iyi durumda. Bizim orada kalmama sebebimiz eğitim.
Nevos evi sevdin mi😍🤩🥰

Nevrossss cok sevindim nasil sevdinmi evini

Canım aslında çok güzel bir yerdeyiz🥰Göremeden bir otel.
Ama ben dün sabah 8 de uyandım ve hiç uyumadım. 32 saat oldu galiba😁Öyle olunca çok yoruldum. Bugün kira sözleşmesinin yaptık, elektrik, su, doğalgaz, internet onları bağlattık. Hepsi benim adıma oldu. Şimdi duş aldım uyuyacağım. Psikolojim iyi değil sürekli sallanıyorum sanıyorum🥺Göremeden taş evlerdeyiz burası bile ürkütüyor 🥺
Evimiz güzel tam merkezi🤗Ev sahibi evi yeni boyatmış, her yeri yenilemiş. Evden çıkardıklarımızı bıraktık. Eşya durumuna bakacağız artık🤷
Çok sevindim 🌸 her şey güzel olacak bundN sonra Allah’ın izniyle 🙏🏻

Ne güzel Allah razı olsun iyi insanlardan.
Kimi bir süreliğine gitmiştir, korkudan, kalacak yeri olmadığından. Allah hepsine kolaylık versin 🤲
Aile madden olduğu kadar manevi olarak da çok önemli. 🤲

Ne güzel Allah razı olsun iyi insanlardan.
Kimi bir süreliğine gitmiştir, korkudan, kalacak yeri olmadığından. Allah hepsine kolaylık versin 🤲
Aile madden olduğu kadar manevi olarak da çok önemli. 🤲
Bizim gibi iki yıllığına çıktılar canım🥺Bazıları temelli gitti😥Ona çok üzülüyorum 🥺

X