- 30 Kasım 2014
- 28.452
- 125.379
kim o canım başın saolsun Allah rahmet eylesinDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim o canım başın saolsun Allah rahmet eylesinDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Başınız sağolsun kuzum Allah rahmet eylesinDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Yeni yeni icatlar yahu koy tencereye cezveye ala alaaa fokur fokur fokurdasin iyi pişiriyormu
İyi pişiriyormuş, istediğin kıvamda. Pratik bir şey gerçekten ama ben de almam. Ablamın kullanması çok sevimli geliyor bana. Yumurta pişirici nedir yaaYeni yeni icatlar yahu koy tencereye cezveye ala alaaa fokur fokur fokurdasin iyi pişiriyormu
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesinDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Başın sağ olsun Mekanı cennet olsun inşallahDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Valla banada yemek yapma robotu lazım be margi eskiden bir film vardı iyi aile robotu diye babürdü ismi onun gibi bir robot istiyorum netten bakın kim diye şimdi aratıp foto filan atamiciiim okadar üşeniyorum artıkİyi pişiriyormuş, istediğin kıvamda. Pratik bir şey gerçekten ama ben de almam. Ablamın kullanması çok sevimli geliyor bana. Yumurta pişirici nedir yaa
Onu bulmak zorValla banada yemek yapma robotu lazım be margi eskiden bir film vardı iyi aile robotu diye babürdü ismi onun gibi bir robot istiyorum netten bakın kim diye şimdi aratıp foto filan atamiciiim okadar üşeniyorum artık
Ben evlendiğimden beri yumurta pişiricim var niye bu kadar garipsediniz ki hatta 3.yumurtacım, diğer ikisi bozuldu, 3.ye aldım, çok pratik ve kullanışlı bir ürün , benim gibi haşlanmış yumurtayı çok sevenler için çok gerekli bir ürün benceİyi pişiriyormuş, istediğin kıvamda. Pratik bir şey gerçekten ama ben de almam. Ablamın kullanması çok sevimli geliyor bana. Yumurta pişirici nedir yaa
Başınız sağolsun canım , Allah rahmet eylesinDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Hayatımda hiç yumurta pişirme makinesi kullanan birini görmemiştim, ne bileyim. Meğer ne çok sevdalısı varmış.Ben evlendiğimden beri yumurta pişiricim var niye bu kadar garipsediniz ki hatta 3.yumurtacım, diğer ikisi bozuldu, 3.ye aldım, çok pratik ve kullanışlı bir ürün , benim gibi haşlanmış yumurtayı çok sevenler için çok gerekli bir ürün bence
Babür’ü bilmem mi, Kanal 7 dizisi. Bana da lazım öyle bir robot. Bulursan linkini at ahhahahhadhdhValla banada yemek yapma robotu lazım be margi eskiden bir film vardı iyi aile robotu diye babürdü ismi onun gibi bir robot istiyorum netten bakın kim diye şimdi aratıp foto filan atamiciiim okadar üşeniyorum artık
Ben varlığından bile habersizdimHayatımda hiç yumurta pişirme makinesi kullanan birini görmemiştim, ne bileyim. Meğer ne çok sevdalısı varmış.
Yalnız değilsin Nevoş. Ben de sanırım ilk kez Keleş Abla’dan öğrenmiştim ama garipsemedim varlığını. İlla ki vardır yani, neden olmasın. Olsa iyi de olur hatta. Bana en gereksiz gelen şey ekmek kızartma makinesi. Onun dışında her şeye açığım.Ben varlığından bile habersizdim
Ekmek kızartma makinesi biraz daha normal geliyorYalnız değilsin Nevoş. Ben de sanırım ilk kez Keleş Abla’dan öğrenmiştim ama garipsemedim varlığını. İlla ki vardır yani, neden olmasın. Olsa iyi de olur hatta. Bana en gereksiz gelen şey ekmek kızartma makinesi. Onun dışında her şeye açığım.
O hele bizim evde demirbaş onsuz bir hayat düşünemiyorum, ekmeği ilk aldığın gün taze taze yiyorsun, ertesi güne kalan ekmeği kızartacaksın tabi bayat mı yiyeceksinYalnız değilsin Nevoş. Ben de sanırım ilk kez Keleş Abla’dan öğrenmiştim ama garipsemedim varlığını. İlla ki vardır yani, neden olmasın. Olsa iyi de olur hatta. Bana en gereksiz gelen şey ekmek kızartma makinesi. Onun dışında her şeye açığım.
Bizde hem katı meyve sıkacağı, hem narenciye sıkacağı ayrı ayrı var kışın bayağı kullanıyoruz ama ikisini deEkmek kızartma makinesi biraz daha normal geliyor
Benimde narenciye sıkacağı vardı. En son ne zaman kullandım hatırlamıyorum Oda gereksiz geliyordu
O kızartma makinesinde -genelde ikili oluyor- tüm aile kızarmış ekmek yiyene kadar ohooo iki saat geçiyor. Şerefimle gider tost yaparım. Katı meyve sıkacağı vardı bir de, koca makine. Annem çeyizime almış. Hiç kullanmadan ikinci el sitesinde sattım.Ekmek kızartma makinesi biraz daha normal geliyor
Benimde narenciye sıkacağı vardı. En son ne zaman kullandım hatırlamıyorum Oda gereksiz geliyordu
Benimde vardı. Biri vitrinde diğeri bazanın içinde duruyorduÇocuklar küçükken katı meyve sıkacağını çok kullandım. Ama diğerine çok ihtiyacım olmadı.Bizde hem katı meyve sıkacağı, hem narenciye sıkacağı ayrı ayrı var kışın bayağı kullanıyoruz ama ikisini de
Yumurtayı sadece kayısı yiyebildiği için dakika sayanlar için de güzel bir şey olsa gerekBen evlendiğimden beri yumurta pişiricim var niye bu kadar garipsediniz ki hatta 3.yumurtacım, diğer ikisi bozuldu, 3.ye aldım, çok pratik ve kullanışlı bir ürün , benim gibi haşlanmış yumurtayı çok sevenler için çok gerekli bir ürün bence