- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla ben perşembe aldım mağazadan ama mağaza İle web sitesi arasında 200 lira kadar fark vardı. Adam web sitesi fiyatından satış yaptı bize. 5569 TL idi galiba. Ben oğlana dur yapma demekten pek alakadar olamadım konuylaAnneler günü indirimi var mı bari
Neyse bir daha yapmazEvet ya. Kaç sayfa konuştuk,şu tarihte alma retro var dedik. Evde olamayacağım dedi adres olarak komşunu eşini dostunu ver dedik de dedik ama çoktan almış da haberimiz yok.
Açtıkları konulara airfryerda pişirilmiştir ibaresi de koysunlar nevoNeyse bir daha yapmaz
Bize bu konularda bilgi verilmesi şart
Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun canım benimAy valla ben perşembe aldım mağazadan ama mağaza İle web sitesi arasında 200 lira kadar fark vardı. Adam web sitesi fiyatından satış yaptı bize. 5569 TL idi galiba. Ben oğlana dur yapma demekten pek alakadar olamadım konuyla
Onu sponsor yapacağız az kaldıAçtıkları konulara airfryerda pişirilmiştir ibaresi de koysunlar nevo
Sanki daha zor olcak gibi dur bakalım sağ olÇok iyi yapmışsın hayırlı olsun canım benim
Çalışıyorsun kolaylık olur
Hızlı pişer ama temizliği ne olur bilmemSanki daha zor olcak gibi dur bakalım sağ ol
Normalde patates kızartması kaç dakika sürer? Kızartma makinesi ya Da tenceresinde?Hızlı pişer ama temizliği ne olur bilmem
Minimum 5 dakika diyerek sallamasyon bir cevap vereyim.Normalde patates kızartması kaç dakika sürer? Kızartma makinesi ya Da tenceresinde?
Bebişim tencere ya Da fritözde?Minimum 5 dakika diyerek sallamasyon bir cevap vereyim.
Patatesin türüne göre değişiyorNormalde patates kızartması kaç dakika sürer? Kızartma makinesi ya Da tenceresinde?
E ben dün air’de de 20 dk pişirdim. ne anladım şimdi ben bu işten?Patatesin türüne göre değişiyor
Ama 15- 20 dk sürerFırında yapsak 45-50 dk
Ama az yağlı yapmışsındır.E ben dün air’de de 20 dk pişirdim. ne anladım şimdi ben bu işten?
Bi şeye benzemedi hele hele kuruduktan sonra. İnsanın o ellerine yapışan yağ olmadıktan sonra sanki ot yedim. ben oğlanı uyutup soğuk yediğim içinAma az yağlı yapmışsındır.
1.5 yemek kaşığı koydum bu arada ama 3 filan koysam daha güzel olurdu herhaldeAma az yağlı yapmışsındır.
Oha bilmediğim yerden geldi Ben salladım ya hiç bilmiyorum yani daha önce patatesin kaç dakikada kızardığını merak etmediğim için süre tutmadım.Bebişim tencere ya Da fritözde?