Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
60kiloyum 60kiloyum şu canım

bu arada gerçekten 60 kilo musun? 🤔😂
teşekkür ederim canım 😘
maalesef değilim 😂😂😂

Edersin bence. Tencerede falan yapsan daha fazla yağ kullanman gerekirdi ama sen 1.5 yemek kaşığı kullandım diyorsun. Ayrıca pişirme süresi fırına göre daha kısa olduğu için elektrikten de kar edersin.

Bu bilgileri de burada bir arkadaştan öğrenmiştim şimdi de sana sattım.😂😂
Teşekkür ederim 😂😂😂

60kiloyum 60kiloyum şu canım

bu arada gerçekten 60 kilo musun? 🤔😂
bu makinenin kendisi. ben mi yanlış anladım tenceresini bekliyorum yazdın sanki?

Ben de günün birinde kilo aldığım için 54 kiloyu görür müyüm acaba? Var bir hayalimiz.ajajsjs
asddsdff benim psikolojik sınırım 55. Eğer 55 olursam diyete ve spora başlarım. Şu aralar 53-54 gidiyorum ama kilo vermem lazım. zaten 163 boyundayım. dombili tavuk gibi gezmeyim ortada 😂
teşekkür ederim canım 😘
maalesef değilim 😂😂😂
rica ederim, sen de güle güle kullan 🤭

Bence hala çirozsun😁🤣🧿
Göt göbek oldum ama 😂

asddsdff benim psikolojik sınırım 55. Eğer 55 olursam diyete ve spora başlarım. Şu aralar 53-54 gidiyorum ama kilo vermem lazım. zaten 163 boyundayım. dombili tavuk gibi gezmeyim ortada 😂

Göt göbek oldum ama 😂
amin canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize 🤲🏻

552 TL’ye almıştım dün, bugün 565 TL olmuş assadff
B802EA34-6AC8-45FE-B0C0-857C48A69C34.png

Göt göbek oldum ama 😂
Yok 55 güzel ama riskli.😁 55i geçmek çok kolay oluyor sonra 60'a varana kadar duramıyorsun.

X