- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı yemekler yapAIRFRYER ALDIM DA AYIPTIR SÖYLEMESİ reklam yapmayım dedim ama ille büyük büyük yazdırıyorsunuz siz de insana assddfsdffffffg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı yemekler yapAIRFRYER ALDIM DA AYIPTIR SÖYLEMESİ reklam yapmayım dedim ama ille büyük büyük yazdırıyorsunuz siz de insana assddfsdffffffg
ben de aldım güle güle kullan canımAIRFRYER ALDIM DA AYIPTIR SÖYLEMESİ reklam yapmayım dedim ama ille büyük büyük yazdırıyorsunuz siz de insana assddfsdffffffg
Kız sen de airfryer'i ceksene, ben yabancı bir marketten bir şey aldın da paylaştın sandım:)AIRFRYER ALDIM DA AYIPTIR SÖYLEMESİ reklam yapmayım dedim ama ille büyük büyük yazdırıyorsunuz siz de insana assddfsdffffffg
Ya şöyle söyleseneAIRFRYER ALDIM DA AYIPTIR SÖYLEMESİ reklam yapmayım dedim ama ille büyük büyük yazdırıyorsunuz siz de insana assddfsdffffffg
Oysa hepimiz görmüşüzKız sen de airfryer'i ceksene, ben yabancı bir marketten bir şey aldın da paylaştın sandım:)
Cekeydin ya karşısından bir foto
Güle güle kullan canımben de aldım güle güle kullan canım
Ay ben de kalktım koskoca AİRFRYER'E bir paket kıyma dedim.ansjsjs durumum içler acısı.
Hayırlı olsun,ömrü uzun olsun inşallah.
Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı yemekler yap
ben de aldım güle güle kullan canım
Teşekkür ederim bebekler burda herkese laf söyleyip gidip sonunda aldım assdsdfsddffKız sen de airfryer'i ceksene, ben yabancı bir marketten bir şey aldın da paylaştın sandım:)
Cekeydin ya karşısından bir foto
CukTeşekkür ederim bebekler burda herkese laf söyleyip gidip sonunda aldım assdsdfsddff
yenGEnC seni bu topikte görmeye bir türlü alışamadım. bende öyle bi imaj çizdin ki anlatayım böyle uçarı kaçarı, sürekli gezen, evde durmayan, kafasına eseni yapan, muhalif, akılcı, açıklayıcı, radikal… ve nedense asla sarışın değil ama asla yemek yapan biri değilsin Asdsffadffff
Bu özelliklere yemek yapanı eklemen şart olduTeşekkür ederim bebekler burda herkese laf söyleyip gidip sonunda aldım assdsdfsddff
yenGEnC seni bu topikte görmeye bir türlü alışamadım. bende öyle bi imaj çizdin ki anlatayım böyle uçarı kaçarı, sürekli gezen, evde durmayan, kafasına eseni yapan, muhalif, akılcı, açıklayıcı, radikal… ve nedense asla sarışın değil ama asla yemek yapan biri değilsin Asdsffadffff
Ben yemek yapmayı çok severim, bir yengeç olarak devamlı sevdiklerimin ağzına yemek tikiştiririm:)))yenGEnC seni bu topikte görmeye bir türlü alışamadım. bende öyle bi imaj çizdin ki anlatayım böyle uçarı kaçarı, sürekli gezen, evde durmayan, kafasına eseni yapan, muhalif, akılcı, açıklayıcı, radikal… ve nedense asla sarışın değil ama asla yemek yapan biri değilsin Asdsffadffff
Ne demek ben de aldım,bana niye söylemiyorsun aldım diye.ben de aldım güle güle kullan canım
Evet, perşembe gecesi aldık teknosadan Ve adamın dediği “abi bugün sadece 20 tane bu marka ve modelden sattık” hem de hafta içialsem Philips XXL avance mi aldın?
Sağ ol beybi İçine tenceresini bekliyorum, teknosada bitmiş, ekmek alır gibi almışlar internetten sipariş verdim .Ya şöyle söylesene
Hayırlı olsun canım benim güle güle kullan
Eeee bize bir yemek yaparsın artık
Şimdi almayanı dövüyorlarEvet, perşembe gecesi aldık teknosadan Ve adamın dediği “abi bugün sadece 20 tane bu marka ve modelden sattık” hem de hafta içi
Sağ ol beybi İçine tenceresini bekliyorum, teknosada bitmiş, ekmek alır gibi almışlar internetten sipariş verdim .
ellerine sağlıkBen yemek yapmayı çok severim, bir yengeç olarak devamlı sevdiklerimin ağzına yemek tikiştiririm:)))
Bize nasıl haber vermez değil miNe demek ben de aldım,bana niye söylemiyorsun aldım diye.
Vallahi bu neymiş arkadaş yaaaa. Herkes bunu beklemiş meğerŞimdi almayanı dövüyorlar
Anneler günü indirimi var mı bariVallahi bu neymiş arkadaş yaaaa. Herkes bunu beklemiş meğer
Evet ya. Kaç sayfa konuştuk,şu tarihte alma retro var dedik. Evde olamayacağım dedi adres olarak komşunu eşini dostunu ver dedik de dedik ama çoktan almış da haberimiz yok.Bize nasıl haber vermez değil mi