Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Ay ben de kalktım koskoca AİRFRYER'E bir paket kıyma dedim.ansjsjs durumum içler acısı.
Hayırlı olsun,ömrü uzun olsun inşallah.

Hayırlı olsun güzel ve sağlıklı yemekler yap

ben de aldım :KK5: güle güle kullan canım 🥰

Kız sen de airfryer'i ceksene, ben yabancı bir marketten bir şey aldın da paylaştın sandım:)
Cekeydin ya karşısından bir foto😅
Teşekkür ederim bebekler 😂 burda herkese laf söyleyip gidip sonunda aldım assdsdfsddff

yenGEnC yenGEnC seni bu topikte görmeye bir türlü alışamadım. bende öyle bi imaj çizdin ki anlatayım 😂 böyle uçarı kaçarı, sürekli gezen, evde durmayan, kafasına eseni yapan, muhalif, akılcı, açıklayıcı, radikal… ve nedense asla sarışın değil 😂😂😂 ama asla yemek yapan biri değilsin Asdsffadffff

Teşekkür ederim bebekler 😂 burda herkese laf söyleyip gidip sonunda aldım assdsdfsddff

yenGEnC yenGEnC seni bu topikte görmeye bir türlü alışamadım. bende öyle bi imaj çizdin ki anlatayım 😂 böyle uçarı kaçarı, sürekli gezen, evde durmayan, kafasına eseni yapan, muhalif, akılcı, açıklayıcı, radikal… ve nedense asla sarışın değil 😂😂😂 ama asla yemek yapan biri değilsin Asdsffadffff
Cuk👌

Bu özelliklere yemek yapanı eklemen şart oldu😁

Ben yemek yapmayı çok severim, bir yengeç olarak devamlı sevdiklerimin ağzına yemek tikiştiririm:)))

alsem alsem Philips XXL avance mi aldın?
Evet, perşembe gecesi aldık teknosadan Ve adamın dediği “abi bugün sadece 20 tane bu marka ve modelden sattık” hem de hafta içi 🤭
Ya şöyle söylesene 😁🤣
Hayırlı olsun canım benim güle güle kullan 🥰❤️
Eeee bize bir yemek yaparsın artık🤣
Sağ ol beybi ☺️ İçine tenceresini bekliyorum, teknosada bitmiş, ekmek alır gibi almışlar 😂 internetten sipariş verdim .

Evet, perşembe gecesi aldık teknosadan Ve adamın dediği “abi bugün sadece 20 tane bu marka ve modelden sattık” hem de hafta içi 🤭

Sağ ol beybi ☺️ İçine tenceresini bekliyorum, teknosada bitmiş, ekmek alır gibi almışlar 😂 internetten sipariş verdim .
Şimdi almayanı dövüyorlar😁

X