- 30 Kasım 2014
- 28.452
- 125.379
aghaghagahj özür dilerim unutmuşumNe demek ben de aldım,bana niye söylemiyorsun aldım diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aghaghagahj özür dilerim unutmuşumNe demek ben de aldım,bana niye söylemiyorsun aldım diye.
Senin diyete ihtiyacında yokBi şeye benzemedi hele hele kuruduktan sonra. İnsanın o ellerine yapışan yağ olmadıktan sonra sanki ot yedim. ben oğlanı uyutup soğuk yediğim için
Yani demek istediğim air’de de 20 dk pişti. Normalde de o kadar sürüyorsa bi fark yok.Oha bilmediğim yerden geldi Ben salladım ya hiç bilmiyorum yani daha önce patatesin kaç dakikada kızardığını merak etmediğim için süre tutmadım.
Huh! Gereksiz yere uzun bir açıklama yapmışım.
Bir daha olmasınaghaghagahj özür dilerim unutmuşum
Özrün kabul edilmediaghaghagahj özür dilerim unutmuşum
Sayende gülüyorum aysom sağolasın güle güle kullan dün paylaşımı bende gördüm ama bişey anlamamistimASSOSyal gel bebişim gel, tek tek okuma. Gidicem birazdan
Ama öyle yağsız olması için fırında yapıyoruz. Fırında bir saati buluyorYani demek istediğim air’de de 20 dk pişti. Normalde de o kadar sürüyorsa bi fark yok.
Bence burada pişirme süresinden ziyade az yağ koyulması önemli gibi.Yani demek istediğim air’de de 20 dk pişti. Normalde de o kadar sürüyorsa bi fark yok.
linkini atar mısın tencerenin özelden ? nerden aldın?Evet, perşembe gecesi aldık teknosadan Ve adamın dediği “abi bugün sadece 20 tane bu marka ve modelden sattık” hem de hafta içi
Sağ ol beybi İçine tenceresini bekliyorum, teknosada bitmiş, ekmek alır gibi almışlar internetten sipariş verdim .
Sen de sağ ol bebişimSayende gülüyorum aysom sağolasın güle güle kullan dün paylaşımı bende gördüm ama bişey anlamamistim
perşembe gece yaptık zaten, aldık eve geldik ilk işim patates oldu. Gece 12’de yedim asdsdffffAma öyle yağsız olması için fırında yapıyoruz. Fırında bir saati buluyor
Kilo almıyorsun. Oğlanı yatır yap yeSen de sağ ol bebişim
perşembe gece yaptık zaten, aldık eve geldik ilk işim patates oldu. Gece 12’de yedim asdsdffff
yarın kısmetse tavuk kanat yapıcam bakalım ne olacak akıbeti
aslında margarete önceki gün kargo kuryesiyle ilgili birşey yazdım dikkat etmemişsiniz. oradan anlardınızBize nasıl haber vermez değil mi
Tadı bi şeye benzemedi ama ilk elim günahı olmaz bi dahakine daha iyi yapacağım. etrafa yağ sıçramaması önemli benim için. Yoksa zaten normalde ayçiçek yağı pek tüketmiyoruz. zeytinyağcıyız biz. Yağdan tasarruf eder miym bilmemBence burada pişirme süresinden ziyade az yağ koyulması önemli gibi.
Alenen atayım linki? teknosa mağazadan aldık web sitesi fiyatına. Aralarında 200 TL fark vardı. Web’de daha uygun. dur bulayım da atayım.linkini atar mısın tencerenin özelden ? nerden aldın?
saol tatlım daha güzeli senin olsunGüle güle kullan canım
Artık alıyorum kızdan sonra göbek kaldı ve kilom artmaya başladı. 54 kiloyu gördümKilo almıyorsun. Oğlanı yatır yap ye
Edersin bence. Tencerede falan yapsan daha fazla yağ kullanman gerekirdi ama sen 1.5 yemek kaşığı kullandım diyorsun. Ayrıca pişirme süresi fırına göre daha kısa olduğu için elektrikten de kar edersin.Tadı bi şeye benzemedi ama ilk elim günahı olmaz bi dahakine daha iyi yapacağım. etrafa yağ sıçramaması önemli benim için. Yoksa zaten normalde ayçiçek yağı pek tüketmiyoruz. zeytinyağcıyız biz. Yağdan tasarruf eder miym bilmem
Alenen atayım linki? teknosa mağazadan aldık web sitesi fiyatına. Aralarında 200 TL fark vardı. Web’de daha uygun. dur bulayım da atayım.
niye kızÖzrün kabul edilmedi
Ben de günün birinde kilo aldığım için 54 kiloyu görür müyüm acaba? Var bir hayalimiz.ajajsjsArtık alıyorum kızdan sonra göbek kaldı ve kilom artmaya başladı. 54 kiloyu gördüm
Bize açık olmanız şartaslında margarete önceki gün kargo kuryesiyle ilgili birşey yazdım dikkat etmemişsiniz. oradan anlardınız