Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Oha bilmediğim yerden geldi😂 Ben salladım ya hiç bilmiyorum yani daha önce patatesin kaç dakikada kızardığını merak etmediğim için süre tutmadım.

Huh! Gereksiz yere uzun bir açıklama yapmışım.😁
Yani demek istediğim air’de de 20 dk pişti. Normalde de o kadar sürüyorsa bi fark yok. 🤭

Evet, perşembe gecesi aldık teknosadan Ve adamın dediği “abi bugün sadece 20 tane bu marka ve modelden sattık” hem de hafta içi 🤭

Sağ ol beybi ☺️ İçine tenceresini bekliyorum, teknosada bitmiş, ekmek alır gibi almışlar 😂 internetten sipariş verdim .
linkini atar mısın tencerenin özelden ? nerden aldın?

Sayende gülüyorum aysom sağolasın 🤣 güle güle kullan 🤣 dün paylaşımı bende gördüm ama bişey anlamamistim 🤣
Sen de sağ ol bebişim ❤️
Ama öyle yağsız olması için fırında yapıyoruz. Fırında bir saati buluyor🤷
perşembe gece yaptık zaten, aldık eve geldik ilk işim patates oldu. Gece 12’de yedim asdsdffff
yarın kısmetse tavuk kanat yapıcam bakalım ne olacak akıbeti 😂

Bence burada pişirme süresinden ziyade az yağ koyulması önemli gibi.
Tadı bi şeye benzemedi ama ilk elim günahı olmaz 😂 bi dahakine daha iyi yapacağım. etrafa yağ sıçramaması önemli benim için. Yoksa zaten normalde ayçiçek yağı pek tüketmiyoruz. zeytinyağcıyız biz. Yağdan tasarruf eder miym bilmem 😂
linkini atar mısın tencerenin özelden ? nerden aldın?
Alenen atayım linki? 😂 teknosa mağazadan aldık web sitesi fiyatına. Aralarında 200 TL fark vardı. Web’de daha uygun. dur bulayım da atayım.

Tadı bi şeye benzemedi ama ilk elim günahı olmaz 😂 bi dahakine daha iyi yapacağım. etrafa yağ sıçramaması önemli benim için. Yoksa zaten normalde ayçiçek yağı pek tüketmiyoruz. zeytinyağcıyız biz. Yağdan tasarruf eder miym bilmem 😂

Alenen atayım linki? 😂 teknosa mağazadan aldık web sitesi fiyatına. Aralarında 200 TL fark vardı. Web’de daha uygun. dur bulayım da atayım.
Edersin bence. Tencerede falan yapsan daha fazla yağ kullanman gerekirdi ama sen 1.5 yemek kaşığı kullandım diyorsun. Ayrıca pişirme süresi fırına göre daha kısa olduğu için elektrikten de kar edersin.

Bu bilgileri de burada bir arkadaştan öğrenmiştim şimdi de sana sattım.😂😂

X