Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Eşim ne yapsın canım karakolda takılıyor. İşi normale döndü. Gece deyken 12-36 çalışıyor. Dün gece görüntülü aradı. Karakolda sandalyede oturuyor. Dedim işte misin🤦Yooo değilim dedi🤷Adam ortada🥺
Ondan benim kafa yine gitti🥺
Ev ağır hasarlı🤲Ağır hasarlı olmasına sevineceğim aklıma gelmezdi. Umarım değişmez🤗
Hatta bizim semt için toprakta kayma, su sorunu falan var deniyordu. Hiç sorun çıkmamış. Müteahhit hatası yüzünden evler bu durumda 🤷
Ama ne olacak ne zaman yıkılacak, nereye ne yapılacak hala bilmiyoruz.
Önümüzdeki yıla kadar umarım bir evimiz olur yoksa böyle ayrı zor olacak🥺
Allah yardımcınız olsun nevoşum. Zor tabi zor olmaz mı hem sizin için hem eşin için.
Evin ağır hasarlı olmasına bende sevindim en azından orta hasarlıya çevirmemişler. Seneye doğru herşey belli olur.
Bundan sonrası inşallah daha güzel olur sizin için. Sabrınızın mükâfatını fazlasıyla alırsınız inşallah 🤲🏻

Allah yardımcınız olsun nevoşum. Zor tabi zor olmaz mı hem sizin için hem eşin için.
Evin ağır hasarlı olmasına bende sevindim en azından orta hasarlıya çevirmemişler. Seneye doğru herşey belli olur.
Bundan sonrası inşallah daha güzel olur sizin için. Sabrınızın mükâfatını fazlasıyla alırsınız inşallah 🤲🏻
İnşallah canım benim Allah razı olsun 🤲 🥰 ❤️
Komşularımdan biri geçen siteye gitmiş. Her taraf yemyeşil🥺Çardağın resmini atmış. Hadi komşular gelin çay içelim diye🥺Çok zor geliyor.

Eşim ne yapsın canım karakolda takılıyor. İşi normale döndü. Gecedeyken 12-36 çalışıyor. Dün gece görüntülü aradı. Karakolda sandalyede oturuyor. Dedim işte misin🤦Yooo değilim dedi🤷Adam ortada🥺
Ondan benim kafa yine gitti🥺
Ev ağır hasarlı🤲Ağır hasarlı olmasına sevineceğim aklıma gelmezdi. Umarım değişmez🤗
Hatta bizim semt için toprakta kayma, su sorunu falan var deniyordu. Hiç sorun çıkmamış. Müteahhit hatası yüzünden evler bu durumda 🤷
Ama ne olacak ne zaman yıkılacak, nereye ne yapılacak hala bilmiyoruz.
Önümüzdeki yıla kadar umarım bir evimiz olur yoksa böyle ayrı zor olacak🥺
yaşayana çok zor. Allah yardımcınız olsun 🤲🏻 bu günler geçecek elbet 🤲🏻

Yaşananlar kolay değil tabi 🥺 ne yapacaksın. İllaki aklınıza düşecek, zor gerçekten ama hepsi geçecek 🤲🏻
İnşallah canım 🥰
Dün gece korkudan yine uyuyamadım🙈Geçen bir yerde yıkılan üst üste düşen kartlardan konuşuldu. Bütün gece onu düşündüm🤦Ya yıkılırsa diye🥺Bu korku kolay geçmeyecek galiba🤦

X