Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlarrr
Hayırlı akşamlar nasılsınızİyi akşamlar
Biraz hastayım ama çok şükür nevosum sen nasılsınHayırlı akşamlar nasılsınız
Geçmiş olsun canım benimBiraz hastayım ama çok şükür nevosum sen nasılsın
Geçmiş olsun havalar çok değişken ondan sık sık hastalanıyoruzBiraz hastayım ama çok şükür nevosum sen nasılsın
Sağ ol nevosum sana da geçmiş olsun, burası sıcaktı da az önce epey yağmur yağdıGeçmiş olsun canım benim
Bende bugün biraz kırgınım
Hava bir türlü ısınmadı
Teşekkür ederim canım ben teyzemin evinde temizlik yaparken suya girdim kaldim öyle baya o yüzden usuttumGeçmiş olsun havalar çok değişken ondan sık sık hastalanıyoruz
Sağ ol canım benimSağ ol nevosum sana da geçmiş olsun, burası sıcaktı da az önce epey yağmur yağdı
Gerci yine üşümüyorum bilemedim hastalıktan mi acaba
Aynen ondan olmuşturTeşekkür ederim canım ben teyzemin evinde temizlik yaparken suya girdim kaldim öyle baya o yüzden usuttum
Oy oySağ ol canım benim
Benim bu hafta biraz yoğun geçti. Yoruldum mu hasta mıyım çözemiyorum. Kulağım tıkalı gibi, diş etlerim, boğazım ağrıyor. Yaz gelsin artık
Bizde bir şeyden memnun olmuyoruzAynen yazda sıcak oluyorOy oy
Yaz da çok sıcak yav
iyi akşam canım. çok şükür diyelim. benim için stresli bir gündü. işin arasında sürekli haber baktımHayırlı akşamlar nasılsınız
Hayır olsun canım inşallahiyi akşam canım. çok şükür diyelim. benim için stresli bir gündü. işin arasında sürekli haber baktım
Bende aynı şeyi düşünüyorum kışın giyiniyorux da yazın sıcak diye ne kadar soyunabilirix kiOy oy
Yaz da çok sıcak yav
Kışın lahana gibi oluyoruzBende aynı şeyi düşünüyorum kışın giyiniyorux da yazın sıcak diye ne kadar soyunabilirix ki
Kilolar da belli olmuyor oh misKışın lahana gibi oluyoruz
Kilolar da belli olmuyor oh mis