Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Güzel hayırlı sonuçların çıksın mavişim çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Diğer doktorlar gibi gel seni keseyim dedi
Ay nevoş doktorunu iyi seç. Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın
Hayırlı sonuçlar görmeni dilerim canım.

Ah kuzum,gecmis olsun

sonucun iyi çıkar inşallah canım. Rabbim şifa versin
Çok sağolun canlar
Canom nasılsın kuzum
Bugün daha iyiyim. Eve geldik çocuklar durmadı

Geçen sene babam da iki tane implant yaptırdı ve çok zorlanmıştı. Vidalar takıldıktan sonra dişlerin takılması çok sürmüyordu sanki?

Ben o şekilde uzun sure kaldım, zor ama alışıyor insan sekercigim ,ne zaman takacak ?

Ben o şekilde uzun sure kaldım, zor ama alışıyor insan sekercigim ,ne zaman takacak ?
Yaklaşık 2 poravası varda bizim mersine gitme durumu vat düğün olacak bu ayın sonuna doğru,birazda seçime bağlıyız 1.turda biterse alırsak ben çok beklemem giderim eşim sonra gelecek yok olmazsa gitmeyiz herhalde o zaman kesin takılır dişte.

Evet,prova şart,benim discim nişan ,kız isteme var diye bekletti beni biraz aşka saygı duydum bekledim sonu güzel olsun

Geçmiş olsun ekürim. İnşallah ömür boyu rahat edersin. İmplant işleminin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum. Bu süreçte bayağı kilo kaybın olmuştur Sen zaten çok havalı bir hatunsun şimdi yanına yaklaşilmaz

Çok sağol çıtırım ,inşallah rahat ederim maalesef işlemler uzun sürüyor kemiğe tutunma süreci var bide kemik tozu greft konuluyorsa bekleniyor işte.
İlk başta epey vermştim şimdi iyiyim 54 -55 arasıyım aldım bende zaten,sorma ekürim çpk havalıydım yaşlı nenelere döndüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…