- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Iyi bir üni hastanesine gitmelisin Allah yardımcın olsunMiyom 6.5 cm olmuş ve 1 cm polip var. Yaşımda ileri olunca ileride tekrar sıkıntı olmasın diye alınacak. Ben 2 yıldır ciddi kanama ve ağrı yaşıyorum. Birde endometriozis var. Onu genel cerrahi alacakmış.
Ondan mi uzamış o kadar, hay Allahİlaç vermiyor canımBugün doktora gittim. Başka bir çözümü yok dedi. Ben kendi kafama göre bu ay öyle bir ilaç içtim. 20 gün adetin kesilmedi ve 12 günü çok şiddetli geldi
Oda burada yokIyi bir üni hastanesine gitmelisin Allah yardımcın olsun
Aynen öyle aşkom,bizim bilmediğimiz, insallah hayırlı bir sebebi vardır,sinirim bozuluyor bazen bu kadar şanssızlığaUmarım aşkomRabbim engel koyuyor elbet bir nedeni var
Aynen aşkom herkesi komple kesen ilaç bende ters etki yaptıOndan mi uzamış o kadar, hay Allah
Geciktirici mi içtin, o yapar bu düzensizliği?İlaç vermiyor canımBugün doktora gittim. Başka bir çözümü yok dedi. Ben kendi kafama göre bu ay öyle bir ilaç içtim. 20 gün adetin kesilmedi ve 12 günü çok şiddetli geldi
Buraya gel aşkomOda burada yok
Rabbimin bir bildiği var elbetAynen öyle aşkom,bizim bilmediğimiz, insallah hayırlı bir sebebi vardır,sinirim bozuluyor bazen bu kadar şanssızlığa
Bu ay içtim sadeceGeciktirici mi içtin, o yapar bu düzensizliği?
Bedevilikte elimize kimse su dökemez aşkoAynen aşkom herkesi komple kesen ilaç bende ters etki yaptı
Aşko ben yokum kiBuraya gel aşkom
Yok yok ben inanıyorum var bir sebebiBedevilikte elimize kimse su dökemez aşko
Aynen idrar yapmayı da engelliyor kv oldu 15 dk kısa bir ameliyatla 50 yaşındaydı o zaman
onun kapalı ameliyattır ondan 15 sürmüştür. açık ameliyatlar daha uzun sürüyor. ama rahim toplu alınınca da 1 saat falan sürer tahminimce. benim rahim alınmadı ama içeride çok sayıda miyom ve bir de kist vardı. 2 saat falan sürmüş. ama benim doktorumun eli çok çabukmuş. o halde bu kadar sürmüş. önemli olan ameliyat başarılı geçsinBenim Rahim alınacak ondan o kadar kısa sürmeyecek
Aşko ,yalnız değilsin,sorumluluk çok,eşin olmadan çok zor hatta imkansız, hepsine varım ama endişe ediyorum çokAşko ben yokum ki
İnşallah, aminYok yok ben inanıyorum var bir sebebi
İşte bunu yapmam için doktora güvenmem lazımonun kapalı ameliyattır ondan 15 sürmüştür. açık ameliyatlar daha uzun sürüyor. ama rahim toplu alınınca da 1 saat falan sürer tahminimce. benim rahim alınmadı ama içeride çok sayıda miyom ve bir de kist vardı. 2 saat falan sürmüş. ama benim doktorumun eli çok çabukmuş. o halde bu kadar sürmüş. önemli olan ameliyat başarılı geçsin
Rahat edeyim derken hepten mahvoldun yaniBu ay içtim sadece
Aşko ben artık anı yaşıyorum. Benim için üç yıl sonrası yokAşko ,yalnız değilsin,sorumluluk çok,eşin olmadan çok zor hatta imkansız, hepsine varım ama endişe ediyorum çok
Hayır derdim iyi bir doktor bulmakRahat edeyim derken hepten mahvoldun yani
Şimdi Eylül ayını mı bekleyeceksin ameliyat için ya da kızların üniversite durumunu ve yerleşecekleri şehrin belli olmasını?
Öyle deme aşkom,neler neler oluyor,geçiyor, yaşıyorsak sebebi varAşko ben artık anı yaşıyorum. Benim için üç yıl sonrası yok