Aaa bende talasemi taşıyıcısıyim nevosBenim talasemi var oda kanı düşürüyor.
Akdeniz anemisi ama taşıyıcıyım.FMF mi oluyor talasemi
Yok yokAaa bende talasemi taşıyıcısıyim nevos
Bu genetik anne ya da babadan geçiyor. Benim kızında var.Bir bu eksik ya nevos hayatımızda
Evet öyleymiş nevoşum, bende nikahta öğrenmiştim. Kimden geçti artık bilmem. Babada olmadığı zaman çocuk sadece taşıyıcı oluyor.Bu genetik anne ya da babadan geçiyor. Benim kızında var.
Benimde çocuğum olsa o da taşıyıcı olacakmış, neyse ki çocuk yokBu genetik anne ya da babadan geçiyor. Benim kızında var.
Ah kuzum,gecmis olsunBenimki hiç kolay geçmedi iğneyi ayarlayamadı 3 4 kere soktu çıkardıNefes aladım. Şuan biraz iyiyim. Kan aldılar sonuca göre çıkacağız
Aynen eşte olmaması lazımmış. Biz kızımda çıkınca öğrendik. Annemde benden sonra öğrendi. Annemden geçmiş.Evet öyleymiş nevoşum, bende nikahta öğrenmiştim. Kimden geçti artık bilmem. Babada olmadığı zaman çocuk sadece taşıyıcı oluyor.
Benim ikisinde yokBenimde çocuğum olsa o da taşıyıcı olacakmış, neyse ki çocuk yok
Süper nevosum,kan değerleri düşük olmaz en azındanBenim ikisinde yok
Aşkom nasılsın
Aynen canımSüper nevosum,kan değerleri düşük olmaz en azından
İyiyim aşkom çok şükürİyiyim aşkom ,sen nasılsın
Yazdıktan sonra araştırdım benim dediğim Akdeniz ateşiymiş. Allah şifa versin canım.Akdeniz anemisi ama taşıyıcıyım.
Hep iyi ol inşallah canımİyiyim aşkom çok şükür
Sağ olYazdıktan sonra araştırdım benim dediğim Akdeniz ateşiymiş. Allah şifa versin canım.
İnşallah aşkomHep iyi ol inşallah canım