Ay salonda davulun ne işi varsa davulcu tokmağı vurdukça içim hopluyor.shshshsOhhh yandan
Aynen enerji yüklemesi olurAy salonda davulun ne işi varsa davulcu tokmağı vurdukça içim hopluyor.shshshs
Valla eğleniyorum iyi ki gelmişim
Sen de sağol aşkomSağ olun
Dudak işaretlerini takip etBu gelinle dağğmat ağız ağıza verip ne konuşuyor ki yav
Merak is loading...
Damat geline nağzende sevgiliiğmm diyodu en sonDudak işaretlerini takip et
Haydi çiftetelliyeeehhhhDamat geline nağzende sevgiliiğmm diyodu en son
Of yine çiftetelli oynuyolar
Seçim sonuçları olmadigi kesinBu gelinle dağğmat ağız ağıza verip ne konuşuyor ki yav
Merak is loading...
Ay sen de canım ne konuşacaklar ki başka.jsjsjsSeçim sonuçları olmadigi kesin
Haberde gördüm mersin uçmuş resmen size doğruda rüzgar gelmesi çok normal dolu yağmış bideŞehir merkezindeyim canımBildiğin çarşı
Sağ ol canım
Biliyorum ama söylememAy sen de canım ne konuşacaklar ki başka.jsjsjs
Yaaaaa ciddenmii kizzzzz ayy bidaha yapem nolurSunumu yeniden yapabilirsin ona izin var. Bana yollarsın eklerim. Ama başka tarif yapamazsın
Kulaaama söyleBiliyorum ama söylemem
Ona müsade ediyorum canım yapabilirsin. Ama özelden bana yolla ben ekleyeyimYaaaaa ciddenmii kizzzzz ayy bidaha yapem nolur
Yoğurt gözükmedi onun azizliğine ugradım nasıl üzüldüm
Tamamm sana yollayacemmOna müsadere ediyorum canım yapabilirsin. Ama özelden bana yolla ben ekleyeyim
Sen küçüksün gözlerini kapat dinleme onlarıKulaaama söyle
Ama ben küçük bir kızıımm zararsızııımm zaraaarsızımm.jsjsjsjs
Hı hı ,inandımKulaaama söyle
Ama ben küçük bir kızıımm zararsızııımm zaraaarsızımm.jsjsjsjs
Bir an bize ders mi verir diye korktum aşkoSen küçüksün gözlerini kapat dinleme onları
Gözümü kapatırsam duymaz mıyım? AjajshshSen küçüksün gözlerini kapat dinleme onları