Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimde çok arttığı söylenemezHerkesin oy artıyor,benim ki neden artmıyor takıldı
Eneeem oylarim artmış arayı açtınız insan bir bekler yaa çok teesüfKekiklim geliyor
Fark büyük bebek kapanmaz o fark ama 100 u geçmiş olmam bile büyük mutluluk oldu vallaEvettt yaa 2 ci bildirimlee bana yaklaştı iyicee şoke olcak
Dimii yaaa zaten birinci belliFark büyük bebek kapanmaz o fark ama 100 u geçmiş olmam bile büyük mutluluk oldu valla
Ben yeduummKöfte var yin mi
Yok beybi sizin gene az buçuk oynama varbizimde çok arttığı söylenemez
Hayırlı uğurlu olsun kim kazanırsa inan zamanla biseyler öğrenmiş olmak dahada mutlu ediyor Nevreste az ugrasmadi benle adam edecem diyeDimii yaaa zaten birinci belli
Ben yeduumm
Hâlâ hepimizle uğraşıyor perişkomHayırlı uğurlu olsun kim kazanırsa inan zamanla biseyler öğrenmiş olmak dahada mutlu ediyor Nevreste az ugrasmadi benle adam edecem diye
Duguncu döndün müMerhaba
Hahaha nevroş bitanedir zaten canımmHayırlı uğurlu olsun kim kazanırsa inan zamanla biseyler öğrenmiş olmak dahada mutlu ediyor Nevreste az ugrasmadi benle adam edecem diye
Resimdeki sen misinMerhaba
Hepimizin anası nevosHahaha nevroş bitanedir zaten canımm
Benimlede çok uğraştı dil döktü vallahaa hakkını ödeyememm
Merhaba canım nasılsınMerhaba
Hayırlı uğurlu olsun kim kazanırsa inan zamanla biseyler öğrenmiş olmak dahada mutlu ediyor Nevreste az ugrasmadi benle adam edecem diye
Hâlâ hepimizle uğraşıyor perişkom
Hahaha nevroş bitanedir zaten canımm
Benimlede çok uğraştı dil döktü vallahaa hakkını ödeyememm
İyi ki varsınızHepimizin anası nevos
Hemde ne anasıHepimizin anası nevos
Sende sendeeeİyi ki varsınız
İyi ki varsınız