- 16 Ağustos 2010
- 293.069
- 602.978
- 43
Eee 21 yıllık evliyiz olsun o kadarAy çok iyi ya ideal eş böyle olmalı
Ben onu yontana kadar ne çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee 21 yıllık evliyiz olsun o kadarAy çok iyi ya ideal eş böyle olmalı
Çok şükür
Sizlerde iyi ki varsınız
Maşallah inşallah bende yontabilirimEee 21 yıllık evliyiz olsun o kadar
Ben onu yontana kadar ne çektim
Kuzum hayatımızın her alanı imtihanla dolu kimi çocukla kimi eşiyle kimi ailesiyle yani çocuk konusunda bende sıkıntılar yaşadım o zaman diyordumki çocuğum olunca herşey mükemmel olacak hayatımda ama öyle değilmiş hiç şimdi anlıyorum umarım senin içinde hayırlısı neyse o olur ama bu enerjini hiç kaybetme gerçekten mükemmel pozitif bir enerjin var bizlere geçenAllah dağına göre kar veriyor derler canlar, bu lafı hep çok doğru bulurum. Bu yaşadiklariniz hic kolay değil,herkesin kaldirabilecegi şeyler değil. Bu yüzden demek ki benim dayanabilecegim birsey değil ki olmuyor diyorum kendime
Dualarım.hep seninle bitanem ama bende aynen zzektanın dediği gibi cocuk oldumu rahatlıcam dedim ama evde kaldım dahada cok zor bakmak ama herseyin bi zorluğu vardır geçiyor bitiyo rabbim güzel günlere nasip etsin sana sağlığın yerinde olsun senin pozitifin cok daha değerli bizim içinAllah dağına göre kar veriyor derler canlar, bu lafı hep çok doğru bulurum. Bu yaşadiklariniz hic kolay değil,herkesin kaldirabilecegi şeyler değil. Bu yüzden demek ki benim dayanabilecegim birsey değil ki olmuyor diyorum kendime
Aynen kuzu herkesin imtihani türlü türlü, herkesin ki kendine ağır ve zor. Siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz eminim. Aslında şer gibi görünenin arkasında bir hayır var bizim bilmediğimiz. Bu yüzden işte hep diyorum ki kendime: Elif sen bu hayrı görmeye çalış ne mutlu bana size enerjim geçiyorsa, size keyifli veriyorsam, yokluğum farkedliyorsa , iyy bu gene mi geldi demiyorsaniz demek ki güzel insanlar biriktirmişim, iyi ki varsınızKuzum hayatımızın her alanı imtihanla dolu kimi çocukla kimi eşiyle kimi ailesiyle yani çocuk konusunda bende sıkıntılar yaşadım o zaman diyordumki çocuğum olunca herşey mükemmel olacak hayatımda ama öyle değilmiş hiç şimdi anlıyorum umarım senin içinde hayırlısı neyse o olur ama bu enerjini hiç kaybetme gerçekten mükemmel pozitif bir enerjin var bizlere geçen
Bence periskom buna çok sevinecekGümbür gümbürrrrr Blue_Peri
Evettt yaa 2 ci bildirimlee bana yaklaştı iyicee şoke olcakBence periskom buna çok sevinecek
Çok haklısınız askokuskom, bitecek gibi gözüküyor ama aslında bitmiyor. Tabi biz bunu bilmediğimiz için görmüyoruz . Karşılaşınca farkediyoruz. Allah dayanamayacagi yükler yuklemesin hickimseye bizimde sağlığımız mutlulugumuz hep yeri de olsun dualarımız çok kıymetli, dua edebildiğimiz için çok şanslıyızDualarım.hep seninle bitanem ama bende aynen zzektanın dediği gibi cocuk oldumu rahatlıcam dedim ama evde kaldım dahada cok zor bakmak ama herseyin bi zorluğu vardır geçiyor bitiyo rabbim güzel günlere nasip etsin sana sağlığın yerinde olsun senin pozitifin cok daha değerli bizim için
Bu ani mutluluklar acayip iyi geliyor insana beybi, gelince sevinsin peripellamEvettt yaa 2 ci bildirimlee bana yaklaştı iyicee şoke olcak
Evet evettBu ani mutluluklar acayip iyi geliyor insana beybi, gelince sevinsin peripellam
Canımm güzel kirazlımmmÇok haklısınız askokuskom, bitecek gibi gözüküyor ama aslında bitmiyor. Tabi biz bunu bilmediğimiz için görmüyoruz . Karşılaşınca farkediyoruz. Allah dayanamayacagi yükler yuklemesin hickimseye bizimde sağlığımız mutlulugumuz hep yeri de olsun dualarımız çok kıymetli, dua edebildiğimiz için çok şanslıyız
Yaş ilerleyince birbirinizin kıymetini anlıyorsunuzMaşallah inşallah bende yontabilirim
Tabi ki sanki çocuk olunca sıkıntılar bitiyormu.. Rabbim gönlündekini versin her neyi çok istiyorsan.. dualarım seninle yokluğun çok belliydi bence bi daha yaramazlıklar yapmaAynen kuzu herkesin imtihani türlü türlü, herkesin ki kendine ağır ve zor. Siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz eminim. Aslında şer gibi görünenin arkasında bir hayır var bizim bilmediğimiz. Bu yüzden işte hep diyorum ki kendime: Elif sen bu hayrı görmeye çalış ne mutlu bana size enerjim geçiyorsa, size keyifli veriyorsam, yokluğum farkedliyorsa , iyy bu gene mi geldi demiyorsaniz demek ki güzel insanlar biriktirmişim, iyi ki varsınız
İnşallah canıımYaş ilerleyince birbirinizin kıymetini anlıyorsunuz
Yok yok ,bi daha öyle bir cinnet anı yaşayacağımı sanmıyorum kuzu yirimTabi ki sanki çocuk olunca sıkıntılar bitiyormu.. Rabbim gönlündekini versin her neyi çok istiyorsan.. dualarım seninle yokluğun çok belliydi bence bi daha yaramazlıklar yapma