• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
O hiç nasip olmadı ya🤣Oğlumda son ay yine hasta oldum. Gelişiminde gerilik oldu ve kk ya bu sebeple üye oldum😁
Seninde aksiyonlu olmuş baya benim de 6 ay hamilelik olmayınca buraya yolum düştü sonrası 2 tane düşük derken 2019 dan beri buralardayım

Sen yinede verme kızını küçüklügünü bilirim de🤣
Zektanınki boğamış kızzz dünürüm oluyodu kendisi amaaa kızim aşık olursa elden ne gelirr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣büyük konusmayayım ben🤣
Babam tutturmuş giresunlulara vermem demiş ama ben giresunluyla evlendim aslında adapazarılıda biraz karışık😅😅 giresunda kimseler yok ama adapazarılıyız diyolar 😅

Seninde aksiyonlu olmuş baya benim de 6 ay hamilelik olmayınca buraya yolum düştü sonrası 2 tane düşük derken 2019 dan beri buralardayım
Genelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüş😁Benim 13.yılım🥰Geldim bir daha çıkmadım. Sonra burası ailem oldu ♥️🧿

Genelde hamilelik gibi durumlardan çoğu kişi buraya düşmüş😁Benim 13.yılım🥰Geldim bir daha çıkmadım. Sonra burası ailem oldu ♥️🧿
Ben yıllarca takip ettim önceden üye olup unuttum zaten yazmıyordum da sadece okuyordum konuları ....yıllar sonra tekrar üye oldum

Back