- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Hediyeyi kırılşırız hediye olarak pasta tabağı gelirse üçü senin , üçü benim tamam mı nevresim takımı gelirse çarşafı senin , diğerleri benim olur ,anlaştık mıBenim zaten kaybedecek bişeyim yok doğru dedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediyeyi kırılşırız hediye olarak pasta tabağı gelirse üçü senin , üçü benim tamam mı nevresim takımı gelirse çarşafı senin , diğerleri benim olur ,anlaştık mıBenim zaten kaybedecek bişeyim yok doğru dedin
Ahahahahahah, doğruNevoş bizi 404 ile yapıştırır hiç bulaşma ona
Enee akilliya bakOyla ilgili konuşan herkesi şikayet et cano C A N O diskaliye olsunlar, meydan bana kalsın
Dağılın topiğin akıllısı geldiEnee akilliya bak
Anlaştık ortakHediyeyi kırılşırız hediye olarak pasta tabağı gelirse üçü senin , üçü benim tamam mı nevresim takımı gelirse çarşafı senin , diğerleri benim olur ,anlaştık mı
İlk Cano yazdıOyla ilgili konuşan herkesi şikayet et cano C A N O diskaliye olsunlar, meydan bana kalsın
Etiketle kız senden korkan sfskfjfjjBenimle iyi geçin
Ben fasülyeyim o rahatlık ordan geliyorİlk Cano yazdı
Değil mi biz fasulleyizBen fasülyeyim o rahatlık ordan geliyor
Olsun o zaten fasülye, o diskalifiye olsa da bana bir şey olmaz dedim ya akıllıyım diye,hemen yaptım ince hesaplarıİlk Cano yazdı
Dağılın topiğin akıllısı geldi
Ee yani onlar düşünsünDeğil mi biz fasulleyiz
Ya canom ya bak gördün mü aynı şeyi yazmış iyi ortak olduk valla seninleBen fasülyeyim o rahatlık ordan geliyor
Alışverişin iyisi kötüsü olmaz fazla göze batmayalım. Ben halledeciim o mevzuyu. Akşama hepsi şutYa canom ya bak gördün mü aynı şeyi yazmış iyi ortak olduk valla seninle
Nevoooooooossse Muniiiiiş kağzeeennn isabelllllllllaaaa görün görünnnnnAlışverişin iyisi kötüsü olmaz fazla göze batmayalım. Ben halledeciim o mevzuyu. Akşama hepsi şut
Hello selam ablamSelamın hello gençler
Selamlar pericanımHello selam ablam