- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Kangal mi dev gibiBen köpek seviyorum yavrularimdan ayrıldım müstakil ev bitsin tekrar yanıma alacağım ikiz kangal dev gibi ama çok uysallar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kangal mi dev gibiBen köpek seviyorum yavrularimdan ayrıldım müstakil ev bitsin tekrar yanıma alacağım ikiz kangal dev gibi ama çok uysallar
Şaka şakaDiskalifiye yükleniyor
BiliyoruzEn etkili Tekirdağ asko
Tüyleri yeter ona, sıcacık yumuşacıkAğzını yüzünü yediğim yaa, pijilerini de giyiyo mu gece
A be kaynana naptin bize naptin bizeee
Şaka şaka
kuzen,kuzenin kuzeni,onun da kuzeni,hatta ebesinin kuzeniBiliyoruz
Şaka şaka
Ama bu ne balkupu offffffffffffffTüyleri yeter ona, sıcacık yumuşacık
Eki Görüntüle 3253095
Bizde yedik kuzeni de olsa amcasının yengesi de olsa halasının eltisigilde olsa oy istemiş oluyorkuzen,kuzenin kuzeni,onun da kuzeni,hatta ebesinin kuzeni
Yemedik zati canım,ucurdukBizde yedik kuzeni de olsa amcasının yengesi de olsa halasının eltisigilde olsa oy istemiş oluyor
Evet yerlerde güreşe bilirsin babamlar bakıyor şu an ben büyüttüm kışın görmediler beni ama unutmamışlarKangal mi dev gibi
Sevildiklerini biliyo keratalar, ben yaklasamsm amaEvet yerlerde güreşe bilirsin babamlar bakıyor şu an ben büyüttüm kışın görmediler beni ama unutmamışlar
Ay harbi lokum gibiii masallah
Bize destek olacak kuzenimi bile yokkuzen,kuzenin kuzeni,onun da kuzeni,hatta ebesinin kuzeni
Ah kalbim
Şükür sebebiBize destek olacak kuzenimi bile yok
Allahtan hemşerilerimi çağırdım sizde ayakta bekliyormuşsunuz kazeni etiketliyorum senin yorumaTüm konyalı hemserilerimi oy kullanmak üzere buraya davet ediyorum
Kazen Emmiyide davet ediyorum hemşerine oy ver
Ay harbi lokum gibiii masallah
Ah kalbim