- 24 Eylül 2018
- 97.230
- 292.578
Birileri sana bildirinkoYa benim bedava bitmeden geleydi su bildirimko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birileri sana bildirinkoYa benim bedava bitmeden geleydi su bildirimko
Dogrukoo iyikikoBirileri sana bildirinko
Dogrukoo iyikiko
Ahajaha kahkaha attım valla ay valla onlar bile baglatir ben yine kalırim be jeyomHala WiFi almayan bir sen,bir de Afrika yerlileri kaldı Blue_Peri
Komşuya yaptığın atarı beyine yapacaksın,bitti gittiAhajaha kahkaha attım valla ay valla onlar bile baglatir ben yine kalırim be jeyom
Onda işe yaramadıKomşuya yaptığın atarı beyine yapacaksın,bitti gitti
Evi süpürdüm sildim bebeyi uyuttum uyandırdım yemeğini yedirdim hala bildirim yok ya
ÜzdüOnda işe yaramadı
Foto atAy azonce kızı okula götürdüm dönüşte bir yağmur dolu yağdı enson yüzümden sular akıyordu rimelim filan siz dusunun
Eve geldim temizlendim paklandim donuma kadar düşün ne foto atcam sonra gülün Halime ahahah 1 yıl valla bizimkilerin dilinden kurtulamazdimFoto at
Nerde benim mor mendilim
Bildirim gitsin yine az gelirse nedenini konuşalımbildirim yok henüz zaten tavuk soteye oyda gelmemiş küçüğü uyutup bende uyuyum bari zaman geçsin
aynen eksiklerimi tamamlamam gerekiyor bir çoğunun farkındayımBildirim gitsin yine az gelirse nedenini konuşalım
Bir günlük müYa benim bedava bitmeden geleydi su bildirimko
Yok kız 1 haftalikta 1 haftalık olsa nolcak 1 GB hemen bitiyorBir günlük mü
Insta dan uzak durYok kız 1 haftalikta 1 haftalık olsa nolcak 1 GB hemen bitiyor