- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.219
Bu ayrı bir mevzuIyiymiş hemşerim memleket nere kısmına gidip geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ayrı bir mevzuIyiymiş hemşerim memleket nere kısmına gidip geliyorum
Bende Nevşehirli hemşerilerime sesleniyorumSevgili Tekirdağlı hemşerilerim
Oyunuzu benden esirgemeyin
El ele verip bu yarışmanın da üstesinden geleceğiz (akrebalara haber salın)
Bende Çanakkale ve bursa o zamanBende Nevşehirli hemşerilerime sesleniyorum
Gaziantep, Malatya, Elazığ ve Erzurum 'a sesleniyorumBende Çanakkale ve bursa o zaman
İyi günlerde kullan canımSelamlar herkese, nasıl gidiyor oylama
İlk defa ürün incelemeye seçilmişim, çok sevindim hem de severek kullandığım bir ürün olan sebamedin, yeni serisi
Sebamed Face Wrinkle Filler Kırışıklık Karşıtı Krem ürün inceleme projemiz kapsamında kazandığınız ürünlerin kargo süreçleri başlamıştır. Kadınlar Kulübü altında deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz Ürün İnceleme sayfamızı henüz hazırlanmamıştır. Sayfa hazır olduğunda ve ürünler size ulaştıktan sonra kıymetli yorumlarınızı bekleriz.
İyi günler dileriz.
Tmm ben pes ediyorum nevos, bende başka yokGaziantep, Malatya, Elazığ ve Erzurum 'a sesleniyorum
Ben hepsinde uzun kaldım en kısa Nevşehir olacakTmm ben pes ediyorum nevos, bende başka yok
Şu Trakyalı hemşehrilerimin bir bana hayrı dokunmadı beyaSevgili Tekirdağlı hemşerilerim
Oyunuzu benden esirgemeyin
El ele verip bu yarışmanın da üstesinden geleceğiz (akrebalara haber salın)
Çok sağol canımİyi günlerde kullan canım
Ben de Şırnak Urfa tüm güneydoğu yaGaziantep, Malatya, Elazığ ve Erzurum 'a sesleniyorum
Aa sen Trakyalı mısın haber göndermen gerekiyor yoksa olmaz eltisi görümcesi komşusu üye falan olmaları lazım uzun işŞu Trakyalı hemşehrilerimin bir bana hayrı dokunmadı beya
Rabim en çok istediğin neyse orayı nasip etsin inşallah canım benim nevosbalıBen hepsinde uzun kaldım en kısa Nevşehir olacak
Aaayy çok tatlı hoş gelmiş ailenize
Yaaaaaaaaaaaaaaa beni cilditmayin ,gerçekten yerim ben kedi yiyorum siz biliyor musunuz
Bize göre değil dimi canom böyle işler hakkıyla olacaksa olsun, olmayacaksa kimin hakkıysa o kazansınAa sen Trakyalı mısın haber göndermen gerekiyor yoksa olmaz eltisi görümcesi komşusu üye falan olmaları lazım uzun iş
Allah'ınm çok tatlı
Tabi öyle canım nasipte varsa oluyor zatenBize göre değil dimi canom böyle işler hakkıyla olacaksa olsun, olmayacaksa kimin hakkıysa o kazansın