- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Aaayyçok tatlı hoş gelmiş ailenize
Gerçekten çok tatlı ama ben de yiyorum kiYaaaaaaaaaaaaaaa beni cilditmayin ,gerçekten yerimben kefilim yiyorum siz biliyor musunuz
Çok tatlı yaa patilerini yedim
Allshim yicem,o kadar mutluluk veriyor ki kuzumGerçekten çok tatlı ama ben de yiyorum kitam bir minnoş, büyük kızım çok istiyordu, arkadaşımın kedisi yavruladı, o verdi sağolsun, bakımı nasıl olur , yapabilir miyiz ,nasıl olacak derken 2 haftadır bizde, alıştık iyice, evdeki herkes peşinde bakımı da o kadar zor değil
Benim kızlarda buraya gelince istedi. Sonra bir yerlere gideriz sıkıntı olur diye vazgeçtik.Stres topu
Yanımızda uyuyor bazen, o ses beni benden alıyor zaten sosyalimAllshim yicem,o kadar mutluluk veriyor ki kuzumhele bir gece yanina al da uyu, o gır gır seni nasil huzur veriyor insana sana güvenmesi bile çok mutlu ediyor incitanem
Benim yok kuzum, yalniz olsam kesin olurduYanımızda uyuyor bazen, o ses beni benden alıyor zaten sosyalimçok güzel çok senin de var mı kedin
Evet insanı en çok o kısmı düşündürüyor, kayınvalidemler, annemler, ablamlar, eltimler yakın oturuyoruz neyseki, ilgilenirler kısa süreli tatillerdeBenim kızlarda buraya gelince istedi. Sonra bir yerlere gideriz sıkıntı olur diye vazgeçtik.
Aynen iyi olurEvet insanı en çok o kısmı düşündürüyor, kayınvalidemler, annemler, ablamlar, eltimler yakın oturuyoruz neyseki, ilgilenirler kısa süreli tatillerde
Tasmasını arada çıkar havalansin kuzum,tüyleri iyice yapismasin sıkmasınEvet insanı en çok o kısmı düşündürüyor, kayınvalidemler, annemler, ablamlar, eltimler yakın oturuyoruz neyseki, ilgilenirler kısa süreli tatillerde
Benim eşim de pek yanaşmadı, bana kalacak bütün bakımı, istemiyorum falan dedi, şimdi en çok o seviyorBenim yok kuzum, yalniz olsam kesin olurdukoca bosanir kedi için çok seviyorum
Gece çıkarıyoruz canımTasmasını arada çıkar havalansin kuzum,tüyleri iyice yapismasin sıkmasın
Yaaaa çıldırırımBenim eşim de pek yanaşmadı, bana kalacak bütün bakımı, istemiyorum falan dedi, şimdi en çok o seviyoreve gelir gelmez bizden önce onun yanına koşuyor
Ağzını yüzünü yediğim yaa, pijilerini de giyiyo mu geceGece çıkarıyoruz canım
Öz be öz trakyalıyım banada gelinSevgili Tekirdağlı hemşerilerim
Oyunuzu benden esirgemeyin
El ele verip bu yarışmanın da üstesinden geleceğiz (akrebalara haber salın)
En etkili Tekirdağ askoBende Nevşehirli hemşerilerime sesleniyorum
Diskalifiye yükleniyorÖz be öz trakyalıyım banada gelin
Ben köpek seviyorum yavrularimdan ayrıldım müstakil ev bitsin tekrar yanıma alacağım ikiz kangal dev gibi ama çok uysallarBenim yok kuzum, yalniz olsam kesin olurdukoca bosanir kedi için çok seviyorum
A be kaynana naptin bize naptin bizeeeÖz be öz trakyalıyım banada gelin