Kazanırsan tacını devredersin artık bünyeye bu kadar başarı fazlaAyyy sanirim biz kazanmayacagiz ya o yüzden bebekimanlatamadım ama öyle birsey,anlayın beni
Galiba benimdeBen burayı keşfettiğimden beri birinci kendisi
Oy toplamak yasak canım kurallara uymayanlar diskalifiye olurNevoş arada eski konular bakıyorum diskalifiye olan gördüm niye öyle oldu ki merak ettim
Biz olsakta ikinciye geçer sıkıntı değilBen burayı keşfettiğimden beri birinci kendisi
Kazanmam kuzu da,seve seve devir teslim yaparımKazanırsan tacını devredersin artık bünyeye bu kadar başarı fazla
Galiba benimde
Ben toplasam olur mu örtmenimBiz olsakta ikinciye geçer sıkıntı değil
Oy toplamak yasak canım kurallara uymayanlar diskalifiye olur
Gözüm üstünüzde
Ben toplasam olur mu örtmenim
Yazık olmuş çok oy almış oysaki niye fazlasını istemiş kiOy toplamak yasak canım kurallara uymayanlar diskalifiye olur
Gözüm üstünüzde
Yazık olmuş çok oy almış oysaki niye fazlasını istemiş ki
Herkesin emeğine sağlık bence bütün tarifler çok güzel olmuşKazanmam kuzu da,seve seve devir teslim yaparımkazanmayı hakeden çok kişi var çünkü
Hangi yarışma merak ettim kız bitanesine denk gelmiştim acaba o muNevoş arada eski konular bakıyorum diskalifiye olan gördüm niye öyle oldu ki merak ettim
Kategorilere bakarken denk geldi dün bugün sordum bende aynısıdırHangi yarışma merak ettim kız bitanesine denk gelmiştim acaba o mu
Tekirdağlı hemşerilerimi yine çağırasım geldiOy toplamak yasak canım kurallara uymayanlar diskalifiye olur
Gözüm üstünüzde
Buyur çağırTekirdağlı hemşerilerimi yine çağırasım geldi
Iyiymiş hemşerim memleket nere kısmına gidip geliyorumTekirdağlı hemşerilerimi yine çağırasım geldi
He yaa niye oy yok sa bildirim gitsin atarlarUfff çok sıkıcısınız, o kadar uğraşıp tarif yapmışız oy vermeye üşeniyorlar
Nerdeyse tüm hemşerilerimi tanıyom aslında istanbuldaki çoğunluk gibi kk daki hemşeri oranı daIyiymiş hemşerim memleket nere kısmına gidip geliyorum
Sevgili Tekirdağlı hemşerilerimBuyur çağır