Bence mükemmel oldu nevoşAslında yoğurtlu sultan sarması yapacaktım. Ama sunumda nasıl görünür sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm. O sabah fikir değiştirdim. HattaC A N O ya yazdım böyle yapsam olur mu hangisini yapsam diye
Oda bu yönde destek olunca öyle yaptım.Bence iyi oldu. Tadına inanamadım. Muhteşem oldu. Bundan sonra favorim
Bazen akışına bırakıp devam etmek iyi oluyor nevosumAslında yoğurtlu sultan sarması yapacaktım. Ama sunumda nasıl görünür sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm. O sabah fikir değiştirdim. HattaC A N O ya yazdım böyle yapsam olur mu hangisini yapsam diye
Oda bu yönde destek olunca öyle yaptım.Bence iyi oldu. Tadına inanamadım. Muhteşem oldu. Bundan sonra favorim
Yaaaaa ne güzel
Sağ ol canım benimBence mükemmel oldu nevoşdeneyeceğim
Evi yakmadın değellmii
Baktım nette bu tarz tarifler var. Bende kafama göre takıldımBazen akışına bırakıp devam etmek iyi oluyor nevosumdemek ki iyi ki yapmışsın. Aynı şoku bende tarifimde yaşadım bilmiyorsun risk aliyorsun ama sonuç muhteşem
Haziranda sen yap askokuskomBen yapcaktımmm
Konuyu açtı şükürYaaaaaa
İyi yaptın tam senin tarzinBaktım nette bu tarz tarifler var. Bende kafama göre takıldım
Kategori bana acilen uyarsaHaziranda sen yap askokuskom
Nevosum bir tane şifre var bende . Onu göndereyim sana. Sen mesaj olarak atarsın numarası var galiba sendeKonuyu açtı şükür
Yikarim ortalığı çılgınımKategori bana acilen uyarsa
Suss sussss tutturdunnn heryerden ulaşmaya çalıştın banaa
Hazirana görücükkYikarim ortalığı çılgınım
Çok bişey kalmadi zaten ,seçenek az beybimHazirana görücükk
Sen şifreyi atmışsın önce bu ne dedim sonra anladımNevosum bir tane şifre var bende . Onu göndereyim sana. Sen mesaj olarak atarsın numarası var galiba sende
Hazirana cok isimm var cookkkÇok bişey kalmadi zaten ,seçenek az beybim