- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.877
250 mb gelsin amin hemen gönderdim nevosSen şifreyi atmışsın önce bu ne dedim sonra anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
250 mb gelsin amin hemen gönderdim nevosSen şifreyi atmışsın önce bu ne dedim sonra anladım
Ayın 2 sinde yap bitsinHazirana cok isimm var cookkk
Kontürü bile yokmuş belki yapamaz250 mb gelsin amin hemen gönderdim nevos
Urfa’da ki evim güzeldi. Balkonları oda gibi büyüktüYaaaaa ne güzel balkonun ne güzelmiş canom
İnş eşi gelir,bir dakika girse yeterKontürü bile yokmuş belki yapamaz
Orda öyle bir kaza yaşamadım şükürEvi yakmadın değellmii
Yine nasip olur inş canocumUrfa’da ki evim güzeldi. Balkonları oda gibi büyüktü
İnşallah canımİnş eşi gelir,bir dakika girse yeter
MUbarek günAyın 2 sinde yap bitsin
Senin için öyle olacak kuzuMUbarek gün
Bakalımm almira hanımın aşısı geliyo belli değil ogün gitcektik ama belli değilSenin için öyle olacak kuzu
Yaa, cocukumun canını yakma anasıBakalımm almira hanımın aşısı geliyo belli değil ogün gitcektik ama belli değil
1yaş aşısı bide nasıl birşey bilmiyoruz vallahii her igne vuruşunda ağlamadı hiç sadece iceriği yakan varsa 1dk ağladı yanii yoksa igneye dayanıklı benim tospik kızzzYaa, cocukumun canını yakma anası
Eeee helee bahh bahh neler yaptın ondan kim bilirOrda öyle bir kaza yaşamadım şükür
Popisi ısırırım inş anlamaz minnakim1yaş aşısı bide nasıl birşey bilmiyoruz vallahii her igne vuruşunda ağlamadı hiç sadece iceriği yakan varsa 1dk ağladı yanii yoksa igneye dayanıklı benim tospik kızzz
Aynenn beybimm insallahh oyyy yoruldum yavv benim kız resmen bana oturma diyo salonu supurup sildim bi guluyo bi guluyo alıştı temizliğePopisi ısırırım inş anlamaz minnakim
Maşallah temiz kız olacak bu prenses ikizler burcu annesiAynenn beybimm insallahh oyyy yoruldum yavv benim kız resmen bana oturma diyo salonu supurup sildim bi guluyo bi guluyo alıştı temizliğe
Kızzz cidden öylee yaa ağlıyordu nese şurayı bi yapem dedim süpürgeyi açtım sustu giristik beraber salonu cifledik resmen tabi alıştı mutfağa ıslak mendil buldumu cekmece dolaplarını temizliyoMaşallah temiz kız olacak bu prenses ikizler burcu annesi
Oooo sana yardımcı yetişiyor beybi,hadi iyisin elinden bezi biraktirnaAynenn beybimm insallahh oyyy yoruldum yavv benim kız resmen bana oturma diyo salonu supurup sildim bi guluyo bi guluyo alıştı temizliğe
Bezide istemiyo bide kızzz cıkarıyorum giydirene kadar canım çıkıyo erken bırakıcak bu gidisle bide bi çenesi varOooo sana yardımcı yetişiyor beybi,hadi iyisin elinden bezi biraktirna