Sende haklısınBundan kolay ne var. Direk bütün tavuk, enter bas bitti gitti
Ayıpsın bebeyim,en özel bantlarla hem deBenide bantlar mısın bebeyim
Herkes haklıSende haklısın
YerüüünnnnnnŞaka tabi kiBen emeğini çöpe atar mıyım
Son gün bile olsa yaptın, yetiştin
Hiç fikrim yokHerkes haklıyeni kategori nieee hangi kategoriler arasında kararsız kaldın mesela, ordan başlayabiliriz
Ağda bandı falan mı yoksa kııazAyıpsın bebeyim,en özel bantlarla hem de
Emeğine sağlık canımYerüüünnnnnn
Gün vardı arkadaşta ordada paylasamadim sohbet falan derken,sonra kızı okuldan aldım hemen girdim korkuyla
Bidaha her gün tarihine bakacağım bukadar geç yapmamak içinfotoları iki kez yükledim hain site beni attı valla Yusuf Yusuf ettim
Bizim vardır belkiHiç fikrim yok
Söyle bakayımBizim vardır belki
Biz dün bebelere 2 civciv aldık evde durmadılar cikcikcikTavığııımmmm niredesinn tavığııımmm bili bili
Meze börek poğaça kurabiyeSöyle bakayım
Evde çok zor yaBiz dün bebelere 2 civciv aldık evde durmadılar cikcikcikkutudan atlamaya falan çalışıyorlar. Yanlarında ses istiyorlar. Karanlıkta durmuyorlar ışık açık olacak
Eşimde kapıcıya verdi tavuk besliyormuş
Tamam inşallahMeze börek poğaça kurabiye
Yok evde olmuyorEvde çok zor yaOğlum geçen yol çok istedi. Hep bir şeyleri bahane ettik
Yaa yerim seni bebe perişkomSus kuzu sus valla hik diye giderim şuracıkta
Kıyamam yaYok evde olmuyorsesleri çok çıkıyor ama çok sevimlilerdi küçük olan sabah kalkmış soruyor dedim camdan uçmuş gitmiş
Sen seç bebeyimAğda bandı falan mı yoksa kııaztövbeyarabbim karaizmir aklımızı başımızdan aldı bantlanıp gitti zalım
İlk tariften cok etkilendim nevosKıyamam ya
Evde zor yaKızlar küçükken ev uygundu almıştık. Biraz büyüyünce birine vermiştik.