evcil hayvan bakması zor oluyorKıyamam ya
Evde zor yaKızlar küçükken ev uygundu almıştık. Biraz büyüyünce birine vermiştik.
Kendi tarifini mi diyosunİlk tariften cok etkilendim nevos
İlk yaptım ya ondan etkilendim canomKendi tarifini mi diyosun
Kuş iyi aslındaevcil hayvan bakması zor oluyormüsait yerin olacak. Balık besledim, kuş besledim en son bir civciv tecrübemiz oldu oda başarısız
Çok güzel olmuş değil miİlk tariften cok etkilendim nevos
Demek benim gibi sürekli ilk yapsan hipnoz olacaksınİlk yaptım ya ondan etkilendim canom
Hee olmuş haklı gururunu yaşıyorum nevosÇok güzel olmuş değil mi
Uff yok sağol canom bi daha istemem sıkıldımDemek benim gibi sürekli ilk yapsan hipnoz olacaksın
Onlar depremi saniyeler öncesi hissediyor ötmeye çırpınmaya başlıyorlar. 99 depreminde bizim vardıKuş iyi aslındaBizde istiyorduk iyi ki almamışız
Her yiğidin harcı değil ilk yapıp bir ay beklemekUff yok sağol canom bi daha istemem sıkıldım
Benim tarifte fena sayılmazHee olmuş haklı gururunu yaşıyorum nevos
Valla değil canom, mangal gibi yürek lazımHer yiğidin harcı değil ilk yapıp bir ay beklemek
Evet nevosum, dikkatleri çekiyorsun çünkü böyle birşey bende beklemiyordumBenim tarifte fena sayılmaz
Bizim karşı komşunun vardı. Hatta yazın tatile gittiklerinde 10 gün bize bırakmışlardı. Evde unutup çıkmışlarOnlar depremi saniyeler öncesi hissediyor ötmeye çırpınmaya başlıyorlar. 99 depreminde bizim vardıçadırda oda bizimle kalmıştı
Mangal dedinde Urfa da balkonda mangal yaktığım yarışma geldi aklımaValla değil canom, mangal gibi yürek lazımbenim yürek kül oldu beklerken
OfBizim karşı komşunun vardı. Hatta yazın tatile gittiklerinde 10 gün bize bırakmışlardı. Evde unutup çıkmışlarSonra bir süre korkudan kimse evlere girmedi. Kuş öldü tabi ki
Ayni performansı Şırnak'ta da bekleriz bebeyimMangal dedinde Urfa da balkonda mangal yaktığım yarışma geldi aklıma
Aslında yoğurtlu sultan sarması yapacaktım. Ama sunumda nasıl görünür sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm. O sabah fikir değiştirdim. HattaEvet nevosum, dikkatleri çekiyorsun çünkü böyle birşey bende beklemiyordumkiyma yapmandan çok etkilendim
Amin canım inşallahOfçok üzücü yaa. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar