- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Sende haklısınBundan kolay ne var. Direk bütün tavuk, enter bas bitti gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende haklısınBundan kolay ne var. Direk bütün tavuk, enter bas bitti gitti
Ayıpsın bebeyim,en özel bantlarla hem deBenide bantlar mısın bebeyim
Herkes haklı yeni kategori nieee hangi kategoriler arasında kararsız kaldın mesela, ordan başlayabilirizSende haklısın
YerüüünnnnnnŞaka tabi kiBen emeğini çöpe atar mıyım
Son gün bile olsa yaptın, yetiştin
Hiç fikrim yokHerkes haklı yeni kategori nieee hangi kategoriler arasında kararsız kaldın mesela, ordan başlayabiliriz
Ağda bandı falan mı yoksa kııaztövbeyarabbim karaizmir aklımızı başımızdan aldı bantlanıp gitti zalımAyıpsın bebeyim,en özel bantlarla hem de
Emeğine sağlık canımYerüüünnnnnn
Gün vardı arkadaşta ordada paylasamadim sohbet falan derken,sonra kızı okuldan aldım hemen girdim korkuyla
Bidaha her gün tarihine bakacağım bukadar geç yapmamak içinfotoları iki kez yükledim hain site beni attı valla Yusuf Yusuf ettim
Bizim vardır belkiHiç fikrim yok
Söyle bakayımBizim vardır belki
Biz dün bebelere 2 civciv aldık evde durmadılar cikcikcik kutudan atlamaya falan çalışıyorlar. Yanlarında ses istiyorlar. Karanlıkta durmuyorlar ışık açık olacakTavığııımmmm niredesinn tavığııımmm bili bili
Meze börek poğaça kurabiyeSöyle bakayım
Evde çok zor yaOğlum geçen yol çok istedi. Hep bir şeyleri bahane ettikBiz dün bebelere 2 civciv aldık evde durmadılar cikcikcik kutudan atlamaya falan çalışıyorlar. Yanlarında ses istiyorlar. Karanlıkta durmuyorlar ışık açık olacak
Eşimde kapıcıya verdi tavuk besliyormuş
Tamam inşallahMeze börek poğaça kurabiye
Hele benBen bile erken yaptım hep sonlarda yapardım
Yok evde olmuyor sesleri çok çıkıyor ama çok sevimlilerdi küçük olan sabah kalkmış soruyor dedim camdan uçmuş gitmişEvde çok zor yaOğlum geçen yol çok istedi. Hep bir şeyleri bahane ettik
Yaa yerim seni bebe perişkomSus kuzu sus valla hik diye giderim şuracıkta
Kıyamam yaYok evde olmuyor sesleri çok çıkıyor ama çok sevimlilerdi küçük olan sabah kalkmış soruyor dedim camdan uçmuş gitmiş
Sen seç bebeyimaman yok,inanmıyorum ki ben ona akıllara zararAğda bandı falan mı yoksa kııaztövbeyarabbim karaizmir aklımızı başımızdan aldı bantlanıp gitti zalım
İlk tariften cok etkilendim nevosKıyamam ya
Evde zor yaKızlar küçükken ev uygundu almıştık. Biraz büyüyünce birine vermiştik.