- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
CUma kızz yarın son başvuru yaNe zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CUma kızz yarın son başvuru yaNe zaman
Diğerleri niye yapmadıCUma kızz yarın son başvuru ya
Bende şaşırdım aslında 4 5 kisi kaldı gerçi belki son gune herkes bigüsel yarın patlatır tarifleriDiğerleri niye yapmadı
4 kişi tarifini iade etti bir kişi son gün yaparım dedi ama yapamıyacak gibiiki kişiden bekliyorum oda gelirseBende şaşırdım aslında 4 5 kisi kaldı gerçi belki son gune herkes bigüsel yarın patlatır tarifleri
Yaaaa üzdü ama genede iyi katılan oldu genede costu4 kişi tarifini iade etti bir kişi son gün yaparım dedi ama yapamıyacak gibiiki kişiden bekliyorum oda gelirse
Aynen olanlar çok güzelYaaaa üzdü ama genede iyi katılan oldu genede costu
Kuzu yarin doktor var miTavuk grubuuuğ
Yok ben tüp bebek doktorumla devam ediyordum. Onu değiştirmek istiyorum, araştırıyorumKuzu yarin doktor var mi
Rabbim rast getirsin kuzum, civciklerimde sende çok iyi olunYok ben tüp bebek doktorumla devam ediyordum. Onu değiştirmek istiyorum, araştırıyorum
İnşallah bebiş hepimiz iyi olalımRabbim rast getirsin kuzum, civciklerimde sende çok iyi olun
Yaptım abla yarın açarım inşallah atayım da bı bak4 kişi tarifini iade etti bir kişi son gün yaparım dedi ama yapamıyacak gibiiki kişiden bekliyorum oda gelirse
Ellerine sağlık canım Ben yatmışım sen atmışsınWatsaptan attım abla Nevreste
Ben gece kuşu olunca nezaman atacağım belli olmuyorEllerine sağlık canım Ben yatmışım sen atmışsın
Dün çok yorulmuştumBen gece kuşu olunca nezaman atacağım belli olmuyor
Niye yoruldun ablaDün çok yorulmuştum
Hemen uyumasam bile neti kapatıyorum. Sabah 7 de kalkıyorum
Bu sıra çabuk yoruluyorum