Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Sağolun canlarım😘
Ya böbreklerini gösteriyordu okuldan geldiğinde okuldada agrimis dememiş ogretmenede,eve geldi midemde bulaniyor dedi götürdük hasteneye test ,ultrason ,film filan çektiler. Geçenlerde düşmüştü kolunu bazen acıyor diyordu onuda soyledim ondanda film çektiler ,kolunda şükür bişey yokmuşta ,enfeksiyon var dedi doktor ilaç falan verdi işte .
cok gecmis olsun Allah sifa versin 🌹

Sağolun canlarım😘
Ya böbreklerini gösteriyordu okuldan geldiğinde okuldada agrimis dememiş ogretmenede,eve geldi midemde bulaniyor dedi götürdük hasteneye test ,ultrason ,film filan çektiler. Geçenlerde düşmüştü kolunu bazen acıyor diyordu onuda soyledim ondanda film çektiler ,kolunda şükür bişey yokmuşta ,enfeksiyon var dedi doktor ilaç falan verdi işte .

Sağolun canlarım😘

Geçmiş olsun sanırım salgın var aynı belirtilerle bizde gittik iğne yazdı dr enfeksiyon var diye
Sağol canım😘 valla kızım bu sene çok fazla geçirdi enfeksiyon canimya☹️toplu alanlarda da giriyorlar WC ye okulda ordan mi kapiyor acaba diye düşündüm. Sizede çok geçmiş olsun❤️
Çok geçmiş olsun canım ☹️
Sağol canom benimm😘
Selamlar canısı

Çok geçmiş pericim,şimdi nasıl iyimi.
Sağol ablacimm😘bugün basım dönüyor midem az bulanıyor dedi dinlemedi yine okula gitti ,gözüm sürekli telefondaydi bişey olurda öğretmeni ararmi diye,şükür sıkıntı olmadı. Akşam baslayacam antibiyotik verdi doktor.
Sağol canısıı😘

Sağolun canlarım😘
çok geçmiş olsun canım

Canım bu hikayeler gerçek olmasa bile insana umut aşılıyor. Eğer gerçekse ne mutlu🤲 yaşadığımız sürece mucizeler mümkün. Onun gücü herşeye yeter 🤲💜🍒🥰
yok canım gerçek bu olay. uydurma değil. bilmemkimin tanıdığıymış. anneme anlatan kişinin arkadaşının apartmanında birisiydi yanlış hatırlamıyorsam. annem daha iyi biliyor.

Yoğunum Cancağzım, eve gelince yemelik hızlı şeyler yapabildiğime şükrediyorum🫠

Tarif güzel fakat aşamalı bir tarifti, ama benim fırsatım yok.🤷🏻‍♀️

Gerçekten mi elticim, keşke sen yapsan. Hakkını verirdin tarifin.😘♥️
Ben tarifimi yaptım konumu açtım ve sen bakmadın bile🥺

X