- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Ohh beee inşBizim evi galiba yerine yapacaklar
Umarım öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh beee inşBizim evi galiba yerine yapacaklar
Umarım öyle olur
İnşallah canım benimOhh beee inş
Bir tek Margaret Hale kaldı yapmayanŞu tavukları yapın artık günaydını
Bugün son gün mü?
Mervisime bak yaa kıyamam, bebeler den fırsat yok perişkom neden dün eklemedi onu anlamadım zaten nevos margirit kadını son güne kalmazdı halbuki
Hellooo el salla askoletamBugün son gün mü?
Umay kraliçem 2700 gr olmuş, ağırlık mı yaptı annemBugün son gün mü?
Neyse ki daha iyi demek ki annesi,ilacınıda içinde çok daha iyi olurSağol canım valla kızım bu sene çok fazla geçirdi enfeksiyon canimyatoplu alanlarda da giriyorlar WC ye okulda ordan mi kapiyor acaba diye düşündüm. Sizede çok geçmiş olsun
Sağol canom benimm
Sağol ablacimmbugün basım dönüyor midem az bulanıyor dedi dinlemedi yine okula gitti ,gözüm sürekli telefondaydi bişey olurda öğretmeni ararmi diye,şükür sıkıntı olmadı. Akşam baslayacam antibiyotik verdi doktor.
Sağol canısıı
Ben yaptım kuzuskooo lakin eklenecek bekliyürrr inşallah bugün bir aralar boşta kalınca eklicem ,gün var bugün arkadaşta orda otururken bı ara acivereyim çaktırmadanŞu tavukları yapın artık günaydını
Evet abla şükür iyi , inşallahNeyse ki daha iyi demek ki annesi,ilacınıda içinde çok daha iyi olur
Sence senceeeeben bu kuralı bozarmiyim heee bozarmiyimmm ha bak bir ara aynı gün eklemiştim onu unutmayalim lütfen o bir ilk ve sonduMervisime bak yaa kıyamam, bebeler den fırsat yok perişkom neden dün eklemedi onu anlamadım zaten nevos margirit kadını son güne kalmazdı halbuki
Anaaaa dün ultrasonda da öyle çıktı. KK’ya bak sennnnnnUmay kraliçem 2700 gr olmuş, ağırlık mı yaptı annem
MaşallahAnaaaa dün ultrasonda da öyle çıktı. KK’ya bak sennnnnn
Oyy seni yirim, sen yaparsın git otur iki dakika periskomBen yaptım kuzuskooo lakin eklenecek bekliyürrr inşallah bugün bir aralar boşta kalınca eklicem ,gün var bugün arkadaşta orda otururken bı ara acivereyim çaktırmadan
Kk her zaman doğru ölçüm yapar beybiAnaaaa dün ultrasonda da öyle çıktı. KK’ya bak sennnnnn
Ya sona bıraktım, son günlerde de hep buzluktakileri eritmeye çalışıyoruz bayram öncesi diye ajsjsjsj ya da dışarıda yiyoruz hep.Mervisime bak yaa kıyamam, bebeler den fırsat yok perişkom neden dün eklemedi onu anlamadım zaten nevos margirit kadını son güne kalmazdı halbuki
Yorma kendini askolettamYa sona bıraktım, son günlerde de hep buzluktakileri eritmeye çalışıyoruz bayram öncesi diye ajsjsjsj ya da dışarıda yiyoruz hep.
Aklımda güzel bir şey vardı, tam ikinci üçüncü olmalık sunumdu, yalan oldu ahahahsjdjjYorma kendini askolettam