Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Sağol canım😘 valla kızım bu sene çok fazla geçirdi enfeksiyon canimya☹️toplu alanlarda da giriyorlar WC ye okulda ordan mi kapiyor acaba diye düşündüm. Sizede çok geçmiş olsun❤️

Sağol canom benimm😘

Sağol ablacimm😘bugün basım dönüyor midem az bulanıyor dedi dinlemedi yine okula gitti ,gözüm sürekli telefondaydi bişey olurda öğretmeni ararmi diye,şükür sıkıntı olmadı. Akşam baslayacam antibiyotik verdi doktor.

Sağol canısıı😘
Neyse ki daha iyi demek ki annesi,ilacınıda içinde çok daha iyi olur :KK200:

Mervisime bak yaa kıyamam, bebeler den fırsat yok 🫶🫶🥰🥰 perişkom neden dün eklemedi onu anlamadım zaten nevos 🤣🤣 margirit kadını son güne kalmazdı halbuki 🫣🤣
Sence senceeee🤣ben bu kuralı bozarmiyim heee bozarmiyimmm :KK70: :KK70: ha bak bir ara aynı gün eklemiştim onu unutmayalim lütfen o bir ilk ve sondu🤣🤣🤣

Mervisime bak yaa kıyamam, bebeler den fırsat yok 🫶🫶🥰🥰 perişkom neden dün eklemedi onu anlamadım zaten nevos 🤣🤣 margirit kadını son güne kalmazdı halbuki 🫣🤣
Ya sona bıraktım, son günlerde de hep buzluktakileri eritmeye çalışıyoruz bayram öncesi diye ajsjsjsj ya da dışarıda yiyoruz hep.

X