- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Geçmişler olsun o vatandaşa, can yapsın elticim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişler olsun o vatandaşa, can yapsın elticim
8 Temmuzda elticim. Çeyizleri toparlamaya ve yıkanıp ütüleneceklere başlandı. Bir yandan mutfak takımı ve sofra takımları dikim işlerim var.Düğün ne zaman canım
Can sağlığı olsun cancağızımYoğunum Cancağzım, eve gelince yemelik hızlı şeyler yapabildiğime şükrediyorum
Tarif güzel fakat aşamalı bir tarifti, ama benim fırsatım yok.
Gerçekten mi elticim, keşke sen yapsan. Hakkını verirdin tarifin.
Allah kolaylık versin canım benim8 Temmuzda elticim. Çeyizleri toparlamaya ve yıkanıp ütüleneceklere başlandı. Bir yandan mutfak takımı ve sofra takımları dikim işlerim var.
Güzel ve buruk yorgunluklar bunlar.
Nasılsın Cancağzım, korkulu rüya İzmir’e alıştın mı?Can sağlığı olsun cancağızım
Amin elticimAllah kolaylık versin canım benim
Sen mi yapıyorsun dikimleri
Emeğine sağlık canım çok güzel olurAmin elticim
Evet, son an’a kaldı ama en azından benimde el emeğim olsun dedim.
İyiyim şükür cancağızım, sen nasılsın? Aman yok gayet mutluyum böyleNasılsın Cancağzım, korkulu rüya İzmir’e alıştın mı?
Tamamdır elticim, yarın çekip atarım elimdeki minnoş işiEmeğine sağlık canım çok güzel olur
Bazı detayları bizimle paylaş
Çok şükür Cancağzım, Rabbim daim etsin hepimiz için.İyiyim şükür cancağızım, sen nasılsın? Aman yok gayet mutluyum böyle
Ayyy süper olurTamamdır elticim, yarın çekip atarım elimdeki minnoş işi
dün gülmekten karnıma ağrılar girdiÇok şükür Cancağzım, Rabbim daim etsin hepimiz için.
Saçlarımızı yolmaya gerek yok, haklısın.
Aynen öyle cancağızım, hiç gerek yok çok aminÇok şükür Cancağzım, Rabbim daim etsin hepimiz için.
Saçlarımızı yolmaya gerek yok, haklısın.
Sebep?dün gülmekten karnıma ağrılar girdi
izmirrrrrrr almış yürümüş gitmişşşş önüne nice bariyerler konmuş ama yok olmamış ama banlattığı herkesten önce de banı açılmışSebep?
Onun adı bantlanmak ama lütfenizmirrrrrrr almış yürümüş gitmişşşş önüne nice bariyerler konmuş ama yok olmamış ama banlattığı herkesten önce de banı açılmış
İlk bantlanması olunca doğalizmirrrrrrr almış yürümüş gitmişşşş önüne nice bariyerler konmuş ama yok olmamış ama banlattığı herkesten önce de banı açılmış
Açılmış mıizmirrrrrrr almış yürümüş gitmişşşş önüne nice bariyerler konmuş ama yok olmamış ama banlattığı herkesten önce de banı açılmış
Ne zamanAy oylama geldi çattı cok heyecanlandım