- 28 Haziran 2011
- 59.404
- 149.872
Aaa ne kadar farklı ve güzel beybiEki Görüntüle 3251158 yardım mı etseniz sarma sarmayı unutmuşum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne kadar farklı ve güzel beybiEki Görüntüle 3251158 yardım mı etseniz sarma sarmayı unutmuşum da
Ellerine sağlık canım hiç bu şekil sarmadim sarmayi güzel görünüyorEki Görüntüle 3251158 yardım mı etseniz sarma sarmayı unutmuşum da
Ellerine sağlık harika gözüküyorEki Görüntüle 3251158 yardım mı etseniz sarma sarmayı unutmuşum da
Canım hoş geldin nasılsın
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 3251158 yardım mı etseniz sarma sarmayı unutmuşum da
Kolay gelsin böyle devam. Güzel sarıyorsun
Aaa ne kadar farklı ve güzel beybi
Ellerine sağlık canım hiç bu şekil sarmadim sarmayi güzel görünüyor
Ellerine sağlık harika gözüküyor
Cukummmmmmm
Teşekkürler nevoşEllerine sağlık canım
Mardinli bir arkadaşım var o hep böyle sarar bizim sardığımız ona garip gelirdiÇok güzel yapardıTeşekkürler nevoş
Hayat hangi aşamada güzel oluyor ven oraya ne zaman gelirimAyyy, daha hayatın en güzel yaşlarını görmene çok var. Üzüldüm senin adına can
Sende sağol canımSağolun kızlar
Gene bişiler olmuş hayırdırvuslatizmir forumu( Kadınlar Kulübünü) sevdin mi? Kalacak mısın? Yoksa Facebook tan devam mı
6-7 var canımNevreste kaç kisi kaldı
Abla arkadaş bayağı popüler olduSende sağol canım
Gene bişiler olmuş hayırdır
Orası neresi nasıl üye olurum demezse iyidir.sjsjdjdjdvuslatizmir forumu( Kadınlar Kulübünü) sevdin mi? Kalacak mısın? Yoksa Facebook tan devam mı
Ama akşam orası iyi dediOrası neresi nasıl üye olurum demezse iyidir.sjsjdjdjd
Ayy maşaallahh bu ayın oyları herkesin kafası karışacakk öyle güzel sunumlar geliyorkii6-7 var canım
Yok ben Facebook'tan değil bizim siteden bahsediyorum. Malûm nerede olduğunun pek bilincinde değil gibiAma akşam orası iyi dedi
Oysa Facebook eskiden popülerdi. İnstagram onu geçti
Nevos sonra yazdıklarını bulamıyor konusuna çok güzel şeyler yazdılar onuda bulamadıvuslatizmir forumu( Kadınlar Kulübünü) sevdin mi? Kalacak mısın? Yoksa Facebook tan devam mı