- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.645
35’ten sonra elticim, daha bilinçli oluyor insan, fazlalıkları tek kalemde hayatından çıkarıyor. Kimseyi takmamaya başlıyorsun ne güzel.Hayat hangi aşamada güzel oluyor ven oraya ne zaman gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35’ten sonra elticim, daha bilinçli oluyor insan, fazlalıkları tek kalemde hayatından çıkarıyor. Kimseyi takmamaya başlıyorsun ne güzel.Hayat hangi aşamada güzel oluyor ven oraya ne zaman gelirim
Sanki ilk yazarken türkçe yi unutmuş gibi yazılıyorNevos sonra yazdıklarını bulamıyor konusuna çok güzel şeyler yazdılar onuda bulamadı
Bende sadece bizde var sanıyordum evelik ve pancar bu şekilde sarılıyor sadeceMardinli bir arkadaşım var o hep böyle sarar bizim sardığımız ona garip gelirdiÇok güzel yapardı
Artık alışmış olduğunu umuyorum canimSanki ilk yazarken türkçe yi unutmuş gibi yazılıyor
Umarım çözerYok ben Facebook'tan değil bizim siteden bahsediyorum. Malûm nerede olduğunun pek bilincinde değil gibi
Mardin'in yaprak sarması böyleBende sadece bizde var sanıyordum evelik ve pancar bu şekilde sarılıyor sadece
Bulur inşallahNevos sonra yazdıklarını bulamıyor konusuna çok güzel şeyler yazdılar onuda bulamadı
O konuda haklısın canım şaka yapıyorum35’ten sonra elticim, daha bilinçli oluyor insan, fazlalıkları tek kalemde hayatından çıkarıyor. Kimseyi takmamaya başlıyorsun ne güzel.
Sivaslıyım, bu arada osmanlı mutfağında yaprak sarması bu şekilde görmüştüm bir yerdeMardin'in yaprak sarması böyle
Sen nerelisin eveliği biliyorsun
Her yörenin farklı kültürü varSivaslıyım
Genel olarak her yerde var gibiHer yörenin farklı kültürü var
Ben Erzurum 'da büyüdüm. Eveliği, madımağı oradan biliyorum.
Malatya'da bilmezlerGenel olarak her yerde var gibi
Dedemler sınır darende tarafı biliyor aslındaMalatya'da bilmezler
Benim aşkom bilirMalatya'da bilmezler
Darende bizden bağımsız gibi bir ilçeDedemler sınır darende tarafı biliyor aslında
AşkomBenim aşkom bilir
Aynen sivas a ayrılmış hatta bir çoğunun kimliğinde sivas doğumlu yazıyor yaşı ileri olanlarinDarende bizden bağımsız gibi bir ilçe
Benim bir arkadaş Daren'de de öğretmenlik yapmış.Sonra Antep'e gelmişti. Ben o sıra Antep'deydim. Sizde bu var, şu var, şunu şöyle yaparsınızHiçbiri bizde yok derdim
Aynen öyleAynen sivas a ayrılmış hatta bir çoğunun kimliğinde sivas doğumlu yazıyor yaşı ileri olanlarin