- 16 Ağustos 2010
- 293.168
- 603.172
- 43
Yap bekliyoruzOlamazzzzzz üç gün kalmış. Tamam yapayım. Mecbur akşam yapıp çekeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap bekliyoruzOlamazzzzzz üç gün kalmış. Tamam yapayım. Mecbur akşam yapıp çekeceğim.
Mezeeeee. Zoğurmazsam katılırım ben ze.Tatlı olmasın
Elimi taşın altına koydum panpa sende çok askoletaÇok ponçiksin.
Mezeeeee. Zoğurmazsam katılırım ben ze.
Umayın hazırlık bitti mi, kutular lilalarMezeeeee. Zoğurmazsam katılırım ben ze.
Hayırlısı olsunMezeeeee. Zoğurmazsam katılırım ben ze.
Bizde görelim değil miUmayın hazırlık bitti mi, kutular lilalar
Çok merak ediyorum şekerleri nevos,lila lilaBizde görelim değil mi
Peki tuzlu olsun mademTatlı olmasın
Toz pembe gibiydi sanki ya, lila değil diye hatırlıyorumÇok merak ediyorum şekerleri nevos,lila lila
Aaa lila istiyorum demişti yasom bende öyle yapacak diye düşündümToz pembe gibiydi sanki ya, lila değil diye hatırlıyorum
Yeni bir arkadaş geldi kk ya ve herkes onu konuşuyor yasom damla vurdu tüm kk ya en çok konuşulan trendtopiklerdeKim bu İzmir yahu, vurgun yemiş topik?
Selamlar herkese
Yaktı kavurdu buralarıYeni bir arkadaş geldi kk ya ve herkes onu konuşuyor yasom damla vurdu tüm kk ya en çok konuşulan trendtopiklerde
İnş zoğurursunMezeeeee. Zoğurmazsam katılırım ben ze.
Artık herkes haberdar periskomYaktı kavurdu buraları
İyi ki yokmuşum, cinnet geçirirdim muhtemelenYeni bir arkadaş geldi kk ya ve herkes onu konuşuyor yasom damla vurdu tüm kk ya en çok konuşulan trendtopiklerde
Tüm kk geçirmis olabilir yasomİyi ki yokmuşum, cinnet geçirirdim muhtemelen