- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Ellerine sağlık canım muhteşem olmuşBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Sağlıkla gelsin Umayımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım muhteşem olmuşBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Umay Ece çok hoşBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Oyyyyyyy yerim yaaaa,çok tatlı olmuş kralice Umay 'ım eline sağlık çok güzeller askoletam ,sen işini bilirsinBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Kraliçe UmayUmay Ece çok hoş
Çok tatlılar umay ismini de çok seviyorumBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Ve de marifetli masallah benim askomaAşkom
Bölge bölge geziyorum
Bu son olur umarım
Gezdikçe farklı kültürlerden bir şeyler öğreniyorum. Burada pazarda çok farklı yeşillikler var. Ispanak bile farklı, çok güzelBahçeden toplayıp getiriyorlar. Bende meraklıyım
Bu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Sağ ol aşkomVe de marifetli masallah benim askoma
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Oy pek tatlis olmuşlar ellerine sağlık halemBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
En güzeli canım, yoksa hep kendimizden gidiyor.O konuda haklısın canım şaka yapıyorum
Hatta 40 tan sonra hiç tahammülümüz yok. Kimse kusura bakmasın
Hayatıma çok güzel insanlar biriktirmişim
Ama bir iki dikeni varmış. Onları kolayca görmezden geliyorum
Cancağzım nasılsın?Cancağızım yasminsay
“D” harfleri nerede gezenticiğim?Bu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Cancağzım nasılsın?
canım benim hep iyi ol
Taç detayı ne kadar manidar olmuş öyleBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
ayyy adı umay ece mi olacakBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Çok şükür Cancağzım iyiyim bendeİyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin cancağızım çok şükür diyeyimÇok şükür Cancağzım iyiyim bende
Sağlık durumun ne alemde?
Rabbim daha daha iyi etsin inşallah Cancağzım.Allah daha iyi etsin cancağızım çok şükür diyeyim