Farklı Fikirlere Ihtiyacim Var. ..

sağlık olarak değl bir psikolog ile kaygılarını anlatıp konuşabilirsin. kaybetme korkusu var sende ilk eşinden dolayı.
Anladım şimdi. ..onu da yaptım. ..terapi aldım ama bir sorunum yok sadece yaş ve sevdiğini kaybetme korkusu. ..kaldı ki şu hayatta kimin ne garantisi var ki...Rabbim kimselere yasatmasin da inanın çok zor merhalelerden geçtim. ..o sebeple korkularim ama aynı zamanda hayatın geciciligini de çok net bilip yaşadığım için aile mutlulugum ve iç huzurum herseyden evla..

Benimde ikinci evliliğim ben 34 yaşındayım oğlum 15 yaşında. Bizde eşimle bir çocuğumuz olsun istiyoruz. 2 yıllık evliyiz ve olmadı. İnşallah bizimde hayırlıysa bir evladımız daha olur.

KK üye olduğumdan beri okuduğum en tatlış dert bu :KK200:Maşallah :nazar: Bu kadar güzel bir aile bence de çoğalmalı ve tatlı bir meyvesi olmalı :KK68:
Ay bir de böyle düşününce gayet sevimli geldi kendi derdim kendime :))teşekkür ediyorum size ve guzel kalbinize. ..Buradaki çoğu derde bakış açım zaten zamanında çok sınava tabiî olusumdan sanırım. ..Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum size. ..

yaşınızda bişey yok, hayat çok garip bişey, anneannem, 40 yaşında doğurduğu dayımın 50 yaşını gördü.
önemli olan siz istiyor musunuz? gerçekten anne olmaya hzır mısınız?

yaşınızda bişey yok, hayat çok garip bişey, anneannem, 40 yaşında doğurduğu dayımın 50 yaşını gördü.
önemli olan siz istiyor musunuz? gerçekten anne olmaya hzır mısınız?
Valla ordan oyke görünüyor olması ne güzel. ..bugun doktorum da aynini söyledi ;üniversite kariyer derken 35 40 yaslar gayet normal artık diye...sanırım düne nazaran bile daha hazırım. ..teşekkür ediyorum desteginize. ..

Az önceki bir konuya yorumuzdan sonra sizin konunuza geldim. İnşallah herşey güzel devam eder. Bence 2. Bebeği kesinlikle denemelisiniz

Her şey gönlünüzce olur mutluluğunuz daim olur inşallah :KK36:
Ve çocuk konusunda yine yalnız büyütmek zorunda kalırsam korkusunu yaşayan bilir ama şöyle de bir durum var hep aynı şeyler olacak diye bir şey yok Allah 'ın takdiri böyle bir öngörü de bulunmak biraz negatiflik olur çünkü hiçbirimizin bir dakika sonrası garanti değil ben olsaydım beni ve kızımı bu kadar seven bir ADAM varken (anlattığınıza istinaden büyük harfle yazdım bu devirde kolay bulunmuyor çünkü ) eğer ben de gerçekten istiyorsam doğururdum. Yaş konusunda da 39 yaş hiç geç değil maddi durum da müsaitse neden olmasın :emir_bebek:

Kaderin onune gecilmez ki yazilmis olan neyse onu yasarsiniz Yasanmisliklar elbette onemli kararlarimizi etkiliyor ama bunlar parasal davranissal ticari seyler falan oluyor yoksa omrun kime ne kadar yazildigini bilme sansimiz yok
Eger esinize guveniyorsaniz sizde istiyorsaniz zaten esten aileden yana tereddutunuz yok yazmissiniz yapin
İlerde yapsaydim in pismanligida olabilir
Bazen Allaha birakip teslim olmak gerekir

Eşiniz istiyor, eğer anlattığınız gibi de herşey yolundaysa bence çok güzel olur çocuk, yine kaybedeceksiniz diye bişey yokki, Allah huzur mutluluk versin

Merhaba arkadaşlar. ..Yıllardır yorum yaparım şimdi de sıra bana gelmiş demek ki. .kısaca özet geçeyim;
Ege'de güzel bir yerde yaşıyorum..Üniversite yi Denizli'de okudum ve direkt de evlendim mutlu bir hayatım vardı;kızım la taclanan ama 29 yaşındayken kızımın babasini kaybettim. ..çok zor zamanlardan geçtim maddi manevî. ..7 yıl kızım la yaşadık ve ben tekrar aşık olup çok da mutlu oldum. ..Eşim ile dört yıllık harika bir iliskimiz iki yıllık da evliligimiz var..aktif bir bayanim. .maddi bir sorunum yok Hamdolsun. ..evliligim ile ilgili de..her evde olabilecek,sarilinca geciveren tartışma olur en fazla. ..ölümü ve mutsuzlugu dibine kadar yaşadığım için ;Sevdiğin hayatta iken kıymet bilmeli diye yaşarım çünkü. ..şimdi sorum ve gerçekten fikre ihtiyacım olan yer şu ki;
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ..kızım artık 11 yaşında ..ben 38 ...Dr a gidip tüm tahlillerimi yaptırdım bir sorun görünmüyor. ..Ama Cesaretim Yok...Geçmişte yaşadığım ölüm ve çocukla tek başına kalakalma korkusu mu;büyünün bozulma korkusu mu bilmiyorum. .Eşim dürüst doğru sadık ve Aşık bir adam...kızım dolu dolu babam der o derece sevdirdi kendini. ..öyle bir erkektir ki;benim ailemden dolayi rezidans şeklinde havuzlu falan süper luks evimde oturmayi kabul etmedi kiraya çıktık !Kızımın babasından maaşına asla el uzatmaz ki ...eşim evlendikten sonra çok daha iyi bir erkek oldu ...seviyorum ..seviliyorum. .kayinvalidem kayinpederim saçımi oksarken gözleri dolan sevgiyle davranan insanlar. ..Ama ben artık iki yıldan beri tereddüt ediyorum ve eşim son konuşmayı yaptı korunmayi bırakıp biran evvel ortak çocuğumuz olsun diye. ..(eşim 6-7 yıl evvel boşanmış iki kızımız da ordan var yani )Şimdi sizlerin akil fikirlerinizi almak istiyorum;Hiç rahatini bozma uykusuz kalma mi dersiniz yoksa elini çabuk tut mu?Şimdiden teşekkür ederim. ..
Ablamın iş ortağı 41 yaşında 1,5 aylık hamile. Üstelik ilk eşinden 18 yaşında kızı var. Çok isteyerek yaptı bebeği. Şimdi eğer eşinizden bir parça olsun hayatınızda isterseniz artık Doğum yaşı ilerledi rahatça düşünün. Baktınız zorlanıyorsunuz çok iyi ve uygun fiyatlı yatılı yabancı uyruklu bir bayan bulabilirsiniz. Hayırlısı olsun...

Elbette aslında kardeşi olsun isterim. ..zor gelen taraf tam olarak ne onu bile bilmiyorum belli korku belki yaş. ..ama güzel yansitmaniz için teşekkür ederim çok ...sağolun. .

Bence size zor gelen suan da alıştığınız düzenden ayrılacak olmak. Çocuğunuz büyüdüğüne göre yeniden sorumluluk almak sizi korkutuyor olabilir. 2 buçuk aylık bi anne olarak bunu düşündüm. Yeni bi bebek geldiğinde bu kadar rahat olabilecekmiyim kaygısı yaşıyor olabilirsiniz

Bence yapmayın her iki tarafta çocuklu bilmediğiniz bir duygu değil şimdi normal giden evliliklerde bile 1 çocukla kalıyor insanlar bana eşiniz fazlasını istiyor gibi geldi

kızınızın tepkisini bilirsiniz

karşı tarafın kızları nasıl
kıskanç ise bebeğe birşey yapma ihtimalleri var mı? (siz mutfayken vs.)

bence 1 çocuğunuz daha olmalı eğer diğer tarafın kızları anlaşılabilir ise

X