Yok artık
San Sebastian Jenna iyi günler dilerGünaydın ne kadar da kendimi hiç keklenmiş hissetmediğim bir sabah
Fake hastalıkmı şimdi biraz bakayım dedimde.öyleymiş
Kendim siye resim atmış ,kedi benim diye başka kediler kpymuş ,hastalıkta fake olabilir diyorlarFake hastalıkmı şimdi biraz bakayım dedimde.
Balkon konuşması yaparken balkondan itmişler askoKendim siye resim atmış ,kedi benim diye başka kediler kpymuş ,hastalıkta fake olabilir diyorlar
Nerden anlaşıldı peki böyle olduığu,kesin ajan hatunlarımız bulmuştur .Kendim siye resim atmış ,kedi benim diye başka kediler kpymuş ,hastalıkta fake olabilir diyorlar
Nasıl yani aşkoBalkon konuşması yaparken balkondan itmişler asko
Dun gece foto attı,saçları güzel dedi herkes,sonra bir Arap sitesinden aldığı anlaşıldı,gerisi çorap söküğü gibi geldi,hepsini netten alıp atmışNerden anlaşıldı peki böyle olduığu,kesin ajan hatunlarımız bulmuştur .
Profiline resim atmış dün bir arkadaşta fotonun başkasına ait olduğunu göstermişFake hastalıkmı şimdi biraz bakayım dedimde.
Biz kahve içerken gelmiş ,açıklama yapmışNasıl yani aşko
AaaBiz kahve içerken gelmiş ,açıklama yapmışama kaldırılmış hemen ,bence balkondan attı patron
Yine yazmış profile bak
Profili kapalı herhalde gene bakayımda.Profiline resim atmış dün bir arkadaşta fotonun başkasına ait olduğunu göstermiş
Tabi hastalığıma inanmayanlara rapor atarım dedi ama kimse inanmaz bu saatten sonra
AçıkProfili kapalı herhalde gene bakayımda.
Açmış profiliTabi hastalığıma inanmayanlara rapor atarım dedi ama kimse inanmaz bu saatten sonra
Konuşma yaptıktan sonra profili kapattıProfili kapalı herhalde gene bakayımda.
Açmış sahiAçmış profili